📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
hellutek, byłam pewna, ze się wszyscy rzucą na ta po prawej.
Wilczex napisał/a:
hellutek, byłam pewna, ze się wszyscy rzucą na ta po prawej.
Po lewej ?? Ta po prawej wygląda na zdrowszą i lepiej odżywioną
poprawka: ~Wilczex > mężczyźni nie znają kierunków..... mówiąc po prawej najprawdopodobniej oboje mieliśmy na myśli tę po prawej....
Poprawka dwa: mówiąc po prawej najprawdopodobniej oboje mieliśmy na myśli tę po LEWEJ....
note to self: koniec z alkoholem.....[/u]
Daab89, aleś mi namieszał. Dla ścisłości - miałam na myśli tę drobniejszą, czyli tę po prawej.
luki24, fajnie, że są jeszcze faceci, którzy nie wybierają tej chudszej
Wilczex napisał/a:
Daab89, aleś mi namieszał. Dla ścisłości - miałam na myśli tę drobniejszą, czyli tę po prawej.
Chuda > niedożywiona > słaba > chora > AIDS
Daab89 napisał/a:
Chuda > niedożywiona > słaba > chora > AIDS
Zastanawiam się, czy mam się oburzyć, czy się śmiać.
Bogna napisał/a:
Zastanawiam się, czy mam się oburzyć, czy się śmiać.
Gdybym był na twoim miejscu to najpewniej bym się oburzył
Daab89 napisał/a:
Gdybym był na twoim miejscu to najpewniej bym się oburzył
Dlaczego? Nie napisałam, z jakiej perspektywy (grubej czy chudej dziewczyny) piszę .
Bogna napisał/a:
czy mam się oburzyć, czy się śmiać
Oczywiście że się śmiać. Zawsze wybieraj tę opcję
Wilczex napisał/a:
a bo to ino te chude są fajne???fajnie, że są jeszcze faceci, którzy nie wybierają tej chudszej
nie no jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Mi osobiście też się nie podoba, jak laska jest bardzo wychudzona ( ale niektórym to pasuje - pewnie tym, które są takie z natury). Ale słysząc czasem wypowiedzi co niektórych to idzie zwątpić...
Cytat:
mój tok myślowy podążał innym torem... ino=tylko
Mój jest dalej taki sam .
Wilczex napisał/a:
jak laska jest bardzo wychudzona
Mówimy o chudych, nie wychudzonych .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów