18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
Avatar
o................k 2014-11-24, 17:58 1
Prawdziwych fachowców w swoim zawodzie się ceni... w Polsce dali by mu 1680 plus premie 100zł jak ciasta nie przypali...
Zgłoś
Avatar
M................s 2014-11-24, 22:56
ZRYJ_GRUZ_CYGANIE_ napisał/a:



No chyba nie chciałbyś mądralo dostać pizzy z ciasta po takim pokazie, prawidło zrobił



No pewnie że bym nie chciał, ale chciałbym żeby ktoś inny dostał
Zgłoś
Avatar
Lam3rZ 2014-11-25, 2:35
gustav665 napisał/a:

ciekawe jakich składników używa do tego ciasta, prowadzę pub i jak tylko próbuje tak zakręcić to prędzej czy później ciasto się rozrywa.. zna ktoś tą magię?



maka "typ 00", odpowiednia ilosc wody + oliwy w ciescie, nieduzo drozdzy i soli, odpowiedni czas "garowania" ciasta. i masz ciasto elastycznie, nie rozrywajace sie.
Zgłoś
Avatar
gustav665 2015-01-10, 2:57
Lam3rZ napisał/a:



maka "typ 00", odpowiednia ilosc wody + oliwy w ciescie, nieduzo drozdzy i soli, odpowiedni czas "garowania" ciasta. i masz ciasto elastycznie, nie rozrywajace sie.


nie wiem o co chodzi z tym typem, ale obczaję reszta to wiadomka, pozdro
Zgłoś