Ładnie zakręcił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
Prawdziwych fachowców w swoim zawodzie się ceni... w Polsce dali by mu 1680 plus premie 100zł jak ciasta nie przypali...
ZRYJ_GRUZ_CYGANIE_ napisał/a:
No chyba nie chciałbyś mądralo dostać pizzy z ciasta po takim pokazie, prawidło zrobił
No pewnie że bym nie chciał, ale chciałbym żeby ktoś inny dostał
gustav665 napisał/a:
ciekawe jakich składników używa do tego ciasta, prowadzę pub i jak tylko próbuje tak zakręcić to prędzej czy później ciasto się rozrywa.. zna ktoś tą magię?
maka "typ 00", odpowiednia ilosc wody + oliwy w ciescie, nieduzo drozdzy i soli, odpowiedni czas "garowania" ciasta. i masz ciasto elastycznie, nie rozrywajace sie.