Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wombat212 napisał/a:
Weź ty lepiej konto usun zamiast takie gówno wrzucać
Dam mu piwo abyś Beny wiedziała w końcu jak to jest

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Niby nic sadystycznego, ale ten wyraz twarzy na końcu jest wart zobaczenia. Tak jakby chciała powiedzieć nim "czemu jestem tak durna przedtem i tak mądra po szkodzie".
Ciężko jest mieć do niej pretensje, że jest tępa - w końcu jest z USA

Beny napisał/a:
Może kiedyś. Pierw czekam aż ci, którzy najmniej dają od siebie przestaną sapać o to, co wrzucają inni.
Nie p🤬l. Powiedz że ci się konto z tiktokiem pomyliło.
Co do c🤬ja dzieje sie z sadistickim? Ruskie trolle uciekajace przed mobilizacja zaczly wrzucac filmiki? Dlaczego to gowno ma 200 piw? Dlaczego pojawiaja sie filmiki z yt??????????? K🤬a co jest? Fake tak po za tym
@Heliar
Ale czy ten materiał nadaje się na sadola bo jak dlamnie to taki tiktok
Ale czy ten materiał nadaje się na sadola bo jak dlamnie to taki tiktok

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie