Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up a co to kurwa wszystko musi być oparte na faktach? skończ pierdolić, zacznij czytać książki i rozwijać wyobraźnie a nie na kompie napierdalać cały dzień i wytykać palcami co jest prawdą a co nie. a co kurwa dowcipy to wszystkie dokumentalnie udowodnione? daj żyć do chuja pana.
Wyobraźnię to mam bardzo bogatą. W życiu przeczytałam pierdyliard książek i zamierzam przeczytać drugie tyle. Zresztą, nie sraj żarem, bo ci ciśnienie skoczy.
W życiu przeczytałam pierdyliard książek i zamierzam przeczytać drugie tyle.
Dlaczego nigdzie w mojej okolicy nie ma takich kobiet, tylko same pustaki?
Ilość przeczytanych książek jest dla Ciebie wyznacznikiem atrakcyjności u kobiet? Współczuję.
Ilość przeczytanych książek jest dla Ciebie wyznacznikiem atrakcyjności u kobiet? Współczuję.
Nie ilość, tylko sam fakt, że czyta. I nie jedynym wyznacznikiem, żeby mi ktoś nie zarzucił, ale jednym z ważniejszych. Oznacza to, że można z taką kobietą pogadać na inne tematy niż "ale fajną bluzkę widziałam w sklepie", "a moja koleżanka taka i taka zrobiła to i to", "a dzisiaj na fejsbuku widziałam..." itd.
Nie ilość, tylko sam fakt, że czyta. I nie jedynym wyznacznikiem, żeby mi ktoś nie zarzucił, ale jednym z ważniejszych. Oznacza to, że można z taką kobietą pogadać na inne tematy niż "ale fajną bluzkę widziałam w sklepie", "a moja koleżanka taka i taka zrobiła to i to", "a dzisiaj na fejsbuku widziałam..." itd.
No to tu się zgodzę, ale czytanie to nie jedyne źródło ciekawych tematów do pogadania z laską
Hm.... A może się chowają przed Tobą? Po Twoich dowcipach o kobietach naprawdę się nie dziwie.
Latem (na początku września jakoś) wracałem z rajdu świętokrzyskiego ugotowany - brak powietrza, sauna jak chuj - jak to w mieście. Wsiadam do autobusu, otwieram przesuwane okno (uwielbiam Ikarusy, Jelcze i Solarisy właśnie za te okna, są jak zbawienie), ulga jak nie wiem co. Oczywiście nie trwało to krótko, bo za moment wsiadł ten palant, poubierany jak na Syberię (przypominam - było LATO, upał ze 35 stopni). Wpierdolił się naprzeciwko i JEB! zamknął okno. Otwieram, a ten zamyka, kutas jebany, i tak ze 3 razy. Miałem ochotę mu pierdolnąć, ale ani nie miałem siły (po przejściu z buta 20 km szybkim tempem w bardzo urozmaiconym terenie nie bardzo mi się chciało cokolwiek robić, dlatego też początkowo nie zmieniłem miejsca), ani okoliczności nie sprzyjały - był to jeden z Solarisów wyposażony w monitoring, do tego nie miałem ochoty na popadanie konflikt z prawem - pobicie pojebanego ciapatego to wciąż, niestety, pobicie (a szkoda, może by się, kurwa, nauczył). Zmieniłem po prostu miejsce na znajdujące się po przeciwnej stronie autobusu, i tylko na odchodne rzuciłem "a to się kurwa gotuj sam, chuju". Gość jest niesamowicie jebnięty - kiedyś kolega mi opowiadał, że w Ikarusie stanął sobie pod kabiną kierowcy i się odlał (tam była taka kabina, że kierowca tego nie widział), a innym razem zesrał się w małym Jelczu Vero (jak wiadomo, w takich małych autobusach wszystkie zapachy się potęgują). Kiedyś go najzwyczajniej w świecie wpierdolę pod jakiegoś TIR-a. Jest gorszy od wszystkich moherów razem wziętych.
W życiu przeczytałam pierdyliard książek i zamierzam przeczytać drugie tyle.
"W swoim życiu przeczytałem dwie książki. Jedna z nich to "Ojciec chrzestny" Gdybyś ją przeczytał to wiedziałabyś, że pieniądze to nie wszystko, że nie zdradza się przyjaciół i nie dmucha ich żon. Ale niestety, Ty zapchałeś sobie głowę jakimiś pierdołami o żabach i teraz na siłę próbujesz zainteresować tym innych, nie Krzysiu?"
Tak mi się skojarzyło
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów