Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Pseudolistonosz 2012-07-11, 19:23 1
Ciekawe jak to wygląda od strony prawnej. Z jednej strony ratuję pieska, z drugiej strony niszczę czyjeś mienie. Jak znam życie, to sąd byłby po stronie poszkodowanego kierowcy, a sprawca dostałby grzywnę + zwrot kosztów sprawy cywilnej + pouczenie, że należy w takiej sytuacji dzwonić po straż miejską. Czy ktoś zna chociaż jeden taki przypadek?
Zgłoś
Anders Breivik 2012-07-11, 19:23
biedni chińczycy i ich samochody
Zgłoś
u................t 2012-07-11, 19:25 1
@Mar0
Oh ho ho ho ale z Ciebie sadol,jeden temat jak rozpierdolić monitor.Gratuluję....
Zgłoś
Aspołeczny krokodyl 2012-07-11, 19:28
marnotrawna napisał/a:

autor hipokryta
jeszcze niedawno namawiał do męczenia zwierząt w czasie upałów sadistic.pl/zwierzeta-podczas-upalow-vt124851.htm a teraz, że niby nawrócony ta, bo właściciele są źli?

Autorze ty bucu, a ja ci zawczasu piwo dałem...
Zgłoś
nanab 2012-07-11, 19:34
Przecież psa można za darmo dostać a szyba kosztuje. Jakiś debil to wymyślił
Zgłoś
Ileev 2012-07-11, 19:46
jakby tych śmierdzieli mało było w miastach.. od razu do czyichś domów się włamujcie. może tam też pieski potrzebują pomocy? :< chuj tam, że dzieci głodują, nie mają domów. PIESKI WAŻNIEJSZE :33
Zgłoś
Radysh 2012-07-11, 20:27
Pies jak pies. Ale wiecie jak skutecznym katalizatorem do wypadania szyb w autach na polskich parkingach są na ten przykład torby? Od laptopa, futerał od gitary, od aparatu foto, itd. itp. Wystarczy zostawić zamkniętą taką na widoku.
Tu z góry "dziękuję" kurwie, która na tzw. "drugim tesko" w Gorzowie Wlkp. wyjebała mi prawą, tylną szybę, żeby zajebać pokrowiec od gitary. Bez instrumentu co było widać!
Wiec bucu, że struny, które ci wypadły a które znalazłem koło auta, dużo więcej były warte niż ta płachta którą zajebałeś!
Zgłoś
l1nk 2012-07-11, 20:28
@up

Juz qrwa widze jak paczki wysylasz dla tych glodujacych o.O Byle pierdolic, a nic nie zrobic - jakie to kurwa typowo polskie
Zgłoś
Stajgerski 2012-07-11, 20:34
Art.26. § 1.Nie popełnia przestępstwa, kto działa w celu uchylenia bezpośredniego niebezpieczeństwa grożącego jakiemukolwiek dobru chronionemu prawem, jeżeli niebezpieczeństwa nie można inaczej uniknąć, a dobro poświęcone przedstawia wartość niższą od dobra ratowanego.
§2.Nie popełnia przestępstwa także ten, kto, ratując dobro chronione prawem w warunkach określonych w § 1, poświęca dobro, które nie przedstawia wartości oczywiście wyższej od dobra ratowanego.
§3.W razie przekroczenia granic stanu wyższej konieczności, sąd może zastosować nadzwyczajne złagodzenie kary, a nawet odstąpić od jej wymierzenia.
§4.Przepisu § 2 nie stosuje się, jeżeli sprawca poświęca dobro, które ma szczególny obowiązek chronić nawet z narażeniem się na niebezpieczeństwo osobiste.
§5.Przepisy § 1-3 stosuje się odpowiednio w wypadku, gdy z ciążących na sprawcy obowiązków tylko jeden może być spełniony.
Teraz trzeba przemyśleć czy pies jest bardziej wartościowy (i jego życie) niż szyba i jej naprawa?
Zgłoś
krzyzowiec 2012-07-11, 20:36 2
to może taką koszulkę?
kreatorium.com/kreator/172/13/2.html
Zgłoś
sarkazm 2012-07-11, 21:44
Pan kapitan napisał/a:

Bardzo dobra akcja. Psy najlepiej gotować w garnku po kapuście.

A ja myślałem, że w wodzie po pierogach, ale w sumie to chuja wiem.
Zgłoś
Leothyr 2012-07-11, 21:54
Straż miejska czasem wybija szyby z tego powodu, tylko trzeba ich wezwać :')
Zgłoś
j................o 2012-07-11, 22:00
Pan kapitan napisał/a:

Bardzo dobra akcja. Psy najlepiej gotować w garnku po kapuście.

Raz mały pies w baniaku stał na imie bigos miał chał chał raz mały pies w baniaku stał na imie bigos miał chał chał. Bigos z psa najlepszy
Zgłoś
Mar0 2012-07-11, 22:34
ulthart napisał/a:

@Mar0
Oh ho ho ho ale z Ciebie sadol,jeden temat jak rozpierdolić monitor.Gratuluję....

Oh ho ho ho lepiej wrzucić zdjęcie z rozjebanym monitorem niż przeróbkę jakiejś chujowej piosenki kejty pery czy bibera. oh ho ho ho
PS.co ma do tego ilość wrzuconych tematów? jak już panie sadysto to chodzi o treść!
Zgłoś
H................g 2012-07-11, 22:44
@Mar0 Ty masz najmniejsze prawo do odzywania się
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem