📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tomsson powiem to raz i więcej nie powtórzę. Perspektywa. Jeżeli nie rozumiesz tego słowa to już twój problem.
Ps. Pies cie w morde trąca.
Co to kurwa ma znaczyć. Jak mnie jakiś szmaciarz wyzywa to jest OK?
[ Komentarz dodany przez: ~: 2011-04-24, 20:55 ]
No już dobrze, dobrze, nie chciało mi się wcześniej jego całej wypowiedzi czytać.
Ps. Pies cie w morde trąca.
Co to kurwa ma znaczyć. Jak mnie jakiś szmaciarz wyzywa to jest OK?
[ Komentarz dodany przez: ~: 2011-04-24, 20:55 ]
No już dobrze, dobrze, nie chciało mi się wcześniej jego całej wypowiedzi czytać.
Koleś ma krzywą piwnice, ot cała tajemnica. Architekt zwalił sprawe ;/
No i chciał zrobić z was idiotów, więc nagrał filmik a wy sie zastanawiacie...
No i chciał zrobić z was idiotów, więc nagrał filmik a wy sie zastanawiacie...
@ALTON
Weź swoją perspektywę i z nią wyjdź. Trochę logiki lejesz wodę przy młynku, woda płynie płynie płynie i potem spada w to samo miejsce z wysokości przynajmniej 40 cm. Czymś jest to wspomagane lub porostu jest to fejk. I żeby było jasne, zbudowanie tego to oczywiście perspektywa, ale ruch wody to już nie da się perspektywą wyjaśnić, pamiętaj fizyki nie oszukasz.
A po drugie gdybyś miał odrobinę rozumu w głowie to byś mnie olał, a nie się napinał na moje głupie teksty.
Pozdrawiam (nie ciebie).
Weź swoją perspektywę i z nią wyjdź. Trochę logiki lejesz wodę przy młynku, woda płynie płynie płynie i potem spada w to samo miejsce z wysokości przynajmniej 40 cm. Czymś jest to wspomagane lub porostu jest to fejk. I żeby było jasne, zbudowanie tego to oczywiście perspektywa, ale ruch wody to już nie da się perspektywą wyjaśnić, pamiętaj fizyki nie oszukasz.
A po drugie gdybyś miał odrobinę rozumu w głowie to byś mnie olał, a nie się napinał na moje głupie teksty.
Pozdrawiam (nie ciebie).
to nie woda tylko sok z goomijagood i dlatego popierdala jak chce
......jeżeli się mylę to znaczy że kubica opchną tą fiolkę krwi papieża co mu wysłali jak się rozjebał i ludzie już mędrkują jak tu błekitną arystokratyczną juchą papy napędzać nowe technologie...kolejny cud...
......jeżeli się mylę to znaczy że kubica opchną tą fiolkę krwi papieża co mu wysłali jak się rozjebał i ludzie już mędrkują jak tu błekitną arystokratyczną juchą papy napędzać nowe technologie...kolejny cud...
wykop.pl/ramka/2564/woda-moze-plynac-pod-gore/
mam znalazłem jedno z możliwych wyjaśnień tego zjawiska... jak by się uparł dało by się to przyjąć do świadomości jednak sądzę iż jest to po prostu perspektywa
mam znalazłem jedno z możliwych wyjaśnień tego zjawiska... jak by się uparł dało by się to przyjąć do świadomości jednak sądzę iż jest to po prostu perspektywa
tomsson wjadę ci na starych a potem napiszę:
Cytat:
gdybyś miał odrobinę rozumu w głowie to byś mnie olał, a nie się napinał na moje głupie teksty.
Pozdrawiam (nie ciebie).
deoknife napisał/a:
Fake.. dlaczego?..Skoro ta woda napędza kołowrotek to musiałaby spadać z jakiejś wysokości a jak wiadomo tylko szantaż i krzyk rozpłakanej kobieto mógłby sprawić żeby woda wpływała pod góre..
Twój intelekt to FAKE...
tak jak Pisali to moi poprzednicy, perspektywa. Praw fizyki nie jesteśmy w stanie jeszcze "zagiąć" lecz odpowiednia perspektywa zdziała cuda.
Co do tej "iluzji" to moim zdaniem, korytko, w którym płynie woda jest na ziemi pod kątem w dół, zapewne te podpórki w ogóle nie dotykają tego korytka, zwróćcie uwagę na cienie.
/przepraszam za ten karygodny błąd/
czekolada, błagam! "zwróćcie" to takie ładne, poprawnie napisane słowo. A na dodatek tak przyjemnie wygląda
juz wiem gdzie jest sedno! woda przy spadaniu rozpryskuje sie wylatujac czesciowo poza ta machine. Jednym slowem - to sie kurwa w koncu musi zatrzymac!
@czekolada
na serio myślisz, że tego nie czaimy? problem w Twoim rozumowaniu jest taki, że to ni chuja nie tłumaczy, jak ta woda spadła na kołowrotek - jak sam napisałeś, najpierw płynęła w dół
na serio myślisz, że tego nie czaimy? problem w Twoim rozumowaniu jest taki, że to ni chuja nie tłumaczy, jak ta woda spadła na kołowrotek - jak sam napisałeś, najpierw płynęła w dół
czekolada napisał/a:
Twój intelekt to FAKE...
tak jak Pisali to moi poprzednicy, perspektywa. Praw fizyki nie jesteśmy w stanie jeszcze "zagiąć" lecz odpowiednia perspektywa zdziała cuda.
Co do tej "iluzji" to moim zdaniem, korytko, w którym płynie woda jest na ziemi pod kątem w dół, zapewne te podpórki w ogóle nie dotykają tego korytka, zwróćcie uwagę na cienie.
/przepraszam za ten karygodny błąd/
weź sie pierdolnij w czoło.
jak niby woda jest w stanie przepłynąć jakiś odcinek z zajebistym spadkiem ,po czym spadać z góry w dokładnie to samo miejsce ?
Eh. Tutaj macie wyjaśnienie jak to działa
Kod:
http://www.milkandcookies.com/link/44839/detail/
cs.technion.ac.il/~gershon/EscherForReal/ @up tam niewiele wyjaśnili, w tym linku który podaję są rysunki i wyjaśnienia, wyjaśnienie to perspektywa oczywiście tak naprawdę woda płynie poziomo, nie w górę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów