Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie jest to prymitywne urządzenie.... ;p
A podobne cosie można kupić w sieci sprzętowej na S.
dodać jakieś migające światła i polatać tym w nocy a od razu w mediach by mówili, że ufo obserwuje ziemię.
Mam takiego quada, za pare stówek można złożyć. na rc-fpv.pl jest napisane dużo na temat budowy.
noVic sam jesteś prymitywny. Chciałem tylko dodać że filmowcy za wypożyczenie takich cudeniek płacą tysiące złotych ;]
to wcale nie jest takie prymitywne. Układ żyroskopowy, sterowanie czterema wirnikami (prędkość i kąt pochylenia). Tak jak Oskarek napisał, kosztuje to to ze 2k (zestaw do samodzielnego złożenia) plus aparatura. Do tego jeszcze kamerka i można sąsiadki podglądać
Ta prymitywna zabawka jest jednym z narzędzi pracy Toronto Emergency Task Force w skrócie ETF. Jednej z najszybciej reagujących elitarnych jednostek bojowych na świecie ds. porwań , zakładników itp itd. Ten helikopter przenosi kamerę z 200x powiększeniem obrazu i zasięgiem 3km do przesyłu obrazu na żywo .
Nie jest to prymitywne urządzenie.... ;p
Zwracać uwagę na błędy to macie opanowane do perfekcji, ale zrozumieć, co miał na myśli autor, to już was przerasta.
Zastosowałem jeszcze takie magiczne słowo jak 'może', ale widać, nie widzicie tego słowa.
Poza tym to ta zabawka wygląda na prymitywną, bo ma śmigła, szkielet, i trochę elektroniki w sobie, więc chyba wygląda na prymitywną, czyż nie?
Co innego jeśli mamy mówić o możliwościach tego urządzenia.
To już helikoptery zdalnie sterowane mają większe gabaryty, więcej elektroniki, i są cięższe.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów