Wsadzi ktoś palca?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wsadzi ktoś palca?
Rozejść się specjalista idzie. Maszyna, którą zaobserwowaliście na filmie to huj wie co to jest. Bez odbioru
nie cwaniakuj, bo to jest zwierciadlo wklesle a nie soczewka
@up A gdzie Ty tu widzisz przemianę energii na mechaniczną??
pl.wikipedia.org/wiki/Piec_solarny macie nieuki
wiem jak udoskonalę w lecie kolektor ciepła
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Ba Dum Tsss wymyśliłem kurwa elektrownie bez spalania paliw kopalnych.
Wystarczy wyregulować promień, żeby nie dawał tak mocno i wpierdolić w środek jakiś bojler z wodą, która zacznie wrzeć, dalej to już standard. Woda->Para->Turbina->Prąd.
Ba Dum Tsss wymyśliłem kurwa elektrownie bez spalania paliw kopalnych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów