Wiem co jem? Wody smakowe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
..Ze zwykłym plasterkiem cytryny, wyhodowanej w 'nowoczesny' sposób, spryskanej milionem chemikaliów.. A, no i na pewno rosnącej pod brzozą..
Co za różnica.
Co za różnica.
Japierdole kolejna teoria spiskowa? Kurwa nie chcesz to idź sobie ze studni nabierz. Ludzie piją te wody cały czas i co? GÓWNO!
kosmotak12 napisał/a:
Japierdole kolejna teoria spiskowa? Kurwa nie chcesz to idź sobie ze studni nabierz. Ludzie piją te wody cały czas i co? GÓWNO!
No tak... jedz gówno - miliony much nie mogą się mylić.
podklad z Housa
kosmotak12 napisał/a:
Czyżby dziecko biedronki i kałflanda? A pij sobie te gówniane wody i zagryzaj parówką z zawartością mięsa 15%, kogo obchodzi twój marny los? Filmik stanowi jedynie potwierdzenie dla ludzi którzy od dawna unikają takiej zarazy, a bydło dalej będzie żreć i ładować w bebech, idzie rak nieborak
to jest chyba starszy brat klocucha12
ta... nic tylko wyprowadzić się w Bieszczady ... poczekać aż z jaszczurek ewoluują kurczaki - aby mieć pewność że przodków na fermie nie miały. Jest prawda jedna i okrutna - woda choćby gazowana (mniej czy bardziej) smakuje jak hmm ... WODA! czyli nijak... i człowiek zawsze znajdzie sposób żeby to dziadostwo posłodzić (czy to zdrowiej czy mniej zdrowiej) zależy Ci ? do 70 chcesz kurwa dorobić ? tuskową emeryturę zobaczyć ? hehe optymista ...
Polecam wodę Veroni - nie ma konserwantów ani słodzików
gościu ma niezłego stresa to czytając
ja pierdole słodziki nie bez potrzeby są 600x słodsze od cukru(białego buraczanego)
Wpierdolenie takiego słodzika na sucho(czystego) rzeczywiście nam rozjebie coś w bebechach, ale w takiej butelce wody nie spodziewajcie się ilości naruszających nasze zdrowie takiego specyfiku. Po głosie słychać że, młodziak na biologi się coś bardziej zainteresował to nakręcił film na tube. Ale prawda jest taka że kurwa wszystko do okoła nas zabije jak się nawpierdalamy za dużo.
A z wód smakowych polecam Biedronkowego Polarisa. Dobrze schłodzony jest bardzo dobry w stosunku do ceny.
Wpierdolenie takiego słodzika na sucho(czystego) rzeczywiście nam rozjebie coś w bebechach, ale w takiej butelce wody nie spodziewajcie się ilości naruszających nasze zdrowie takiego specyfiku. Po głosie słychać że, młodziak na biologi się coś bardziej zainteresował to nakręcił film na tube. Ale prawda jest taka że kurwa wszystko do okoła nas zabije jak się nawpierdalamy za dużo.
A z wód smakowych polecam Biedronkowego Polarisa. Dobrze schłodzony jest bardzo dobry w stosunku do ceny.
Niech zrobi filmik o parówkach to może odkryje jakiś nowy pierwiastek...
Dobrze, że koleś opublikował taki film bo ludzie dalej by trwali w nieświadomości...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów