📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy ktoś próbował wytapiać smalec z motocipek? Jakie ma właściwości zdrowotne?
psotna_cipka napisał/a:
Czy ktoś próbował wytapiać smalec z motocipek? Jakie ma właściwości zdrowotne?
Nie wiem ale zapewne nieziemsko śmierdzi spaloną pizdą w benzynie.
forum.scigacz.pl/about12855.html
punkty stylu za triple 360
Henboh napisał/a:
Kto mu zajechał drogę?
Biorąc pod uwagę, jak szybko zapaliło się zielone i to, że auta po prawej się zatrzymują(...)
Po kilku powtórkach też to ogarnąłem.
Choć nadal mnie ciekawi co sie wydarzyło poza kadrem...
Kurwa moje resoraki z lat dzieciństwa miały lepsze malunki jak ten wózek karawanu pogrzebowego czy.motocykl-aż, mi przez gardło nie chciało to przejść.
Henboh napisał/a:
SkoPio1 napisał/a:
Jak zamieszkam w rossji jak wy to pójdę i sprawdzę jak tam dział sygnalizacja świetlna
Quassar napisał/a:
Szkoda że nie ma innego ujęcia zobaczył bym o co ta motpizda wyjebała...
Pewnie większość myśli że o to białę auto, a chuja prawda bo wyjebał sie już wcześniej moto w pionie, a pizda szlifuje przed
Pierwsze co uderzyło od spodu w samochód to był właściciel swojej pyrkawki. Salto zrobił sam motor.
Quassar napisał/a:
Szkoda że nie ma innego ujęcia zobaczył bym o co ta motpizda wyjebała...
Pewnie większość myśli że o to białę auto, a chuja prawda bo wyjebał sie już wcześniej moto w pionie, a pizda szlifuje przed
Wydaje mi się że kładł już sam motor bo zobaczył auto przed sobą ale go wyjebało do przodu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów