📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fragless napisał/a:
Pytanie z trochę innej beczki, a mianowicie - co to za film tam w tle na jednym z tych bonusowych?
po treści ogłoszenia można wnioskować, że to pamiątka pierwszej komunii św. REVIXa
Fragless napisał/a:
Pytanie z trochę innej beczki, a mianowicie - co to za film tam w tle na jednym z tych bonusowych?
Jak się dobrze przyjrzeć to tam na dole jest numer telefonu. Nie jest to zatem żaden film a reklama xxx.
Btw, laska wygląda jak Ali Larter z serialu Herosi.
Lashlo napisał/a:
Skarpety i sandały. Tak, na bank jesteś Polakiem.
Jak to klapki są, a po za tym tekst o sandałach i skarpetach jest już zużyty i nie śmieszny a za wpisywanie takich na sadolu zazwyczaj warny lecą "modzie"...
malibu2 napisał/a:
Jak to klapki są, a po za tym tekst o sandałach i skarpetach jest już zużyty i nie śmieszny a za wpisywanie takich na sadolu zazwyczaj warny lecą "modzie"...
a gdzieś Ty to wyczytał?
Tekst może zużyty ale fakt dalej śmieszny
Żeby te extra foty zrobić specjalnie czyste skarpetki włożył. Jebany
angel napisał/a:
a gdzieś Ty to wyczytał?
Zwracam honor - o warnie nic nie było, ale wali hipokryzją na kilometr.
Co wkurwia Moderatora
pkt. 17 czyli "teksty "ale urwał", "słychać strzały", "forfiter", "predator kurwa", "jestem hardcorem", "Krzychu, kadetem tera", "kurwa moje pole", "daj kamienia" i cała masa innych, które dawno przestały być śmieszne"
Ten o sandałach i skarpetach jest właśnie w tej całej masie "innych które dawno przestały być śmieszne".
A piwo dostałeś niechcący.
ALTON napisał/a:
I gdzie to przykleiłeś?
a co? chciał byś sobie dorobić parę złotych do pensji?
up. szkoda ci ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów