18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Ciekawość.
k................0 • 2018-06-07, 12:23
Pierwszy stopień do "piekło"

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TB303 2018-06-07, 16:23
longlong7 napisał/a:

Mówcie co chcecie ale pierwszą rośliną którą dziecko zapamiętuje na zawsze to pokrzywa, do dzisiaj mnie odbyt szczypie

Ja na twoim miejscu raczej porozmawiałbym na ten temat z ojcem, niżeli myślał o pokrzywach
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-06-07, 16:32 1
Sadysta pierdolony.
Chyba, że to dziecko żony z pierwszego małżeństwa.
Zgłoś
waloos 2018-06-07, 16:59 11
Ekstra podejście ojca - powiedział, że będzie bolało ale nie łapał za rączki i nie odciągał. Chce się przekonać to niech się przekona.
Mamusia już by robiła panikę, że boli, że się krzywda dzieje - a ojciec rży i nagrywa materiał, który za 10 lat będzie hitem rodzinnych zjazdów.

Gratulacje
Zgłoś
tips6 2018-06-07, 17:36
Sky_RK, nie wiem czy przejmujesz się pisownią, ale tak na przyszłość tytuły bez kropki.
Zgłoś
~Velture 2018-06-07, 17:57 7
waloos napisał/a:

Ekstra podejście ojca - powiedział, że będzie bolało ale nie łapał za rączki i nie odciągał. Chce się przekonać to niech się przekona.
Mamusia już by robiła panikę, że boli, że się krzywda dzieje - a ojciec rży i nagrywa materiał, który za 10 lat będzie hitem rodzinnych zjazdów.

Gratulacje

Najgorsze co jest to właśnie przewrażliwieni rodzice. Dziecko się wyjebie gdzieś o własne nogi i upadnie a mamuśki w płacz to i dziecko płacze.
Wiele tutaj było filmików właśnie z ojcami gdzie dziecko się wypierdoliło i się śmieją to dziecko też się śmieje.
(mówię oczywiście o zwykłych niegroźnych akcjach)
Zgłoś
k................0 2018-06-07, 18:00
tips6 napisał/a:

Sky_RK, nie wiem czy przejmujesz się pisownią, ale tak na przyszłość tytuły bez kropki.

Powiedz Ryśkowi, gdzie się stawia kropki

Zawsze też możesz po prostu przygarnąć kropka

Zgłoś
bloodwar 2018-06-07, 18:32 14
Jak byłem mały to wjebałem się w pokrzywy na rowerze, praktycznie cały bok miałem w jednym wielkim oparzeniu bo wiadomo, jak to za gówniaka króciutkie spodenki i koszulka więc zero ochrony. Wstałem, rozpłakałem się, zrobiłem dwa kroki i... potknąłem się o jakąs cegłę i wjebałem drugim, nieoparzonym bokiem w ten sam rów z pokrzywami. Od tamtej pory mogę brać pokrzywę w ręce i nic mnie nie parzy, jak jakiś pierdolny mutant - pokrzywowy X-men
Zgłoś
Piotru70 2018-06-07, 18:35
Daddy don't touch me!!!
Zgłoś
jbone 2018-06-07, 19:53
ja wam powiem czemu bo za młodego te bąble i te pieczenie wydawały sie monstrualne. w zamian za takie kace jak przechodze po piciu to dałbym się lać pękiem przez 5 godzin.
Zgłoś
Lingula 2018-06-08, 7:20
2up - jesli to prawda to powinienes sie gdzies zglosic na najlepszy przypadek medyczny
Zgłoś
marinis 2018-07-29, 19:24
nowynick napisał/a:

ja aż tak odległych czasów nie pamiętam, ale podobno dawniej wmawiano małolatom, że jak przejadą pokrzywą po udach między nogami i będzie parzyć to znaczy, że mają zgrabne nogi i podlotki żeby udowodnić, że mają jak głupie dawały sobie po udach pokrzywami jeździć

Kto ci naopowiadał te totalne brednie?
Nigdy czegoś takiego nie było.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem