A myślałem, że nie ma lepszych od Polaków
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Bez sensu te badania. W Danii czy Holandii mogą pić więcej od nas, ale:
Polak wypija na miesiąc powiedzmy 2-3 litrów wódki 40%
Holender znając życie wypije 4-5 litrów, ale np wina.
ciekawe czy liczą w tym wyroby własne
@hgh, kurwa, tępaku, tam nie jest napisane że 4% ludzi na dyskotekach, w klubach pije alkohol, tylko, że 4% OGÓŁU wgl chodzi do tego klubu i jak już tam jest, to kurwa pije -.-
Wschód - spożycie na poziomie średniej -,-"
Bo wódkę to my pijemy ale z Białorusi
Bo wódkę to my pijemy ale z Białorusi
Piwa wg danych z 2012r. Pijemy 96 litrów. (albo 94, nie pamiętam )
Wolololololol! 16% abstynentów! A ja myślałem, że tylko ja jestem taki unikalny
22% pije samotnie. Nie wiedziałem, że należę do tak elitarnego klubu.
Wziął ktoś pod uwagę ilość spożywanego alkoholu w hektolitrach? Czy tylko liczono ile było przypadków znalezienia się kropli alkoholu w mordzie?
Brzydkii napisał/a:
Bez sensu te badania. W Danii czy Holandii mogą pić więcej od nas, ale:
Swoją drogą...moim zdaniem takie podejscie jest o wiele "normalniejsze".
np we Francji,Hiszpanii,Włoszech większość cały dzień i wieczór POPIJA głównie wino,nawet dzieciaki do obiadu dostają kapkę,stąd też o wiele większa w tych krajach granica spożycia do jazdy samochodem,oni są po prostu cały dzień na delikatnym rauszu ale co ciekawe alkoholizm w takich krajach jest bardzo rzadki.Ogólnie tam bardzo rzadko się upijają.
A u nas? wszyscy czekają do weekendu aby się napierdolić nieraz do porzygu...sorry to jest normalne?
Osobiście wolę jak taki standardowy Włoch coś tam DELIKATNIE (warto podkreślać bo dla większości Polaków/Brytoli/Ruskich picie/napicie się = upierdolenie sie albo napierdalanie szklankami) sączyć co jakiś czas niż czekać do piątku i ujebać się w sztok.
Apropo tego tradycyjnego upierdalania się co weekend u nas,w UK czy na wschodzie,kurwa co to za rozrywka? to jest tak zajebiste żeby co piątek napierdolić się jak wór i robić z siebie pajaca a przy okazji wyłapywać wpierdol? Trzeba przyznać że jednak to zjawisko w najgorszej formie jest w Wielkiej Brytanii,ci to tam zazwyczaj nie mają jakichkolwiek hamulców jeżeli już zaczną chlać.
imieniny ani, ani moje, ani Twoje - idealna okazja do wypicia.
pozdrawiam, zdrówko!
pozdrawiam, zdrówko!
Jak to możliwe że tyle osób samotnie pije ? Kurwa co to za czasy gdzie człowiek ma problem ze znalezieniem towarzysza do picia...
Proszę mi wytłumaczyć jedną rzecz,
mamy informację dotyczącą miejsca spożywania alkoholu przez Polaków
24%+12%+8%+5%+4%=53%
To gdzie pozostała część spożywa alkohol?
i mamy informację dotyczącą okazji spożywania alkoholu
15%+10%+6%+5%+4%=40%
A z jakiej okazji pozostała część pije?
mamy informację dotyczącą miejsca spożywania alkoholu przez Polaków
24%+12%+8%+5%+4%=53%
To gdzie pozostała część spożywa alkohol?
i mamy informację dotyczącą okazji spożywania alkoholu
15%+10%+6%+5%+4%=40%
A z jakiej okazji pozostała część pije?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów