A myślałem, że nie ma lepszych od Polaków
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bez sensu te badania. W Danii czy Holandii mogą pić więcej od nas, ale:
Polak wypija na miesiąc powiedzmy 2-3 litrów wódki 40%
Holender znając życie wypije 4-5 litrów, ale np wina.
ciekawe czy liczą w tym wyroby własne
@hgh, kurwa, tępaku, tam nie jest napisane że 4% ludzi na dyskotekach, w klubach pije alkohol, tylko, że 4% OGÓŁU wgl chodzi do tego klubu i jak już tam jest, to kurwa pije -.-
Wschód - spożycie na poziomie średniej -,-"
Bo wódkę to my pijemy ale z Białorusi
Bo wódkę to my pijemy ale z Białorusi
Piwa wg danych z 2012r. Pijemy 96 litrów. (albo 94, nie pamiętam )
Wolololololol! 16% abstynentów! A ja myślałem, że tylko ja jestem taki unikalny
22% pije samotnie. Nie wiedziałem, że należę do tak elitarnego klubu.
Wziął ktoś pod uwagę ilość spożywanego alkoholu w hektolitrach? Czy tylko liczono ile było przypadków znalezienia się kropli alkoholu w mordzie?
Brzydkii napisał/a:
Bez sensu te badania. W Danii czy Holandii mogą pić więcej od nas, ale:
Swoją drogą...moim zdaniem takie podejscie jest o wiele "normalniejsze".
np we Francji,Hiszpanii,Włoszech większość cały dzień i wieczór POPIJA głównie wino,nawet dzieciaki do obiadu dostają kapkę,stąd też o wiele większa w tych krajach granica spożycia do jazdy samochodem,oni są po prostu cały dzień na delikatnym rauszu ale co ciekawe alkoholizm w takich krajach jest bardzo rzadki.Ogólnie tam bardzo rzadko się upijają.
A u nas? wszyscy czekają do weekendu aby się napierdolić nieraz do porzygu...sorry to jest normalne?
Osobiście wolę jak taki standardowy Włoch coś tam DELIKATNIE (warto podkreślać bo dla większości Polaków/Brytoli/Ruskich picie/napicie się = upierdolenie sie albo napierdalanie szklankami) sączyć co jakiś czas niż czekać do piątku i ujebać się w sztok.
Apropo tego tradycyjnego upierdalania się co weekend u nas,w UK czy na wschodzie,kurwa co to za rozrywka? to jest tak zajebiste żeby co piątek napierdolić się jak wór i robić z siebie pajaca a przy okazji wyłapywać wpierdol? Trzeba przyznać że jednak to zjawisko w najgorszej formie jest w Wielkiej Brytanii,ci to tam zazwyczaj nie mają jakichkolwiek hamulców jeżeli już zaczną chlać.
imieniny ani, ani moje, ani Twoje - idealna okazja do wypicia.
pozdrawiam, zdrówko!
pozdrawiam, zdrówko!
Jak to możliwe że tyle osób samotnie pije ? Kurwa co to za czasy gdzie człowiek ma problem ze znalezieniem towarzysza do picia...
@up
odpierdol się naszego Narodowego pijactwa
odpierdol się naszego Narodowego pijactwa
Proszę mi wytłumaczyć jedną rzecz,
mamy informację dotyczącą miejsca spożywania alkoholu przez Polaków
24%+12%+8%+5%+4%=53%
To gdzie pozostała część spożywa alkohol?
i mamy informację dotyczącą okazji spożywania alkoholu
15%+10%+6%+5%+4%=40%
A z jakiej okazji pozostała część pije?
mamy informację dotyczącą miejsca spożywania alkoholu przez Polaków
24%+12%+8%+5%+4%=53%
To gdzie pozostała część spożywa alkohol?
i mamy informację dotyczącą okazji spożywania alkoholu
15%+10%+6%+5%+4%=40%
A z jakiej okazji pozostała część pije?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów