Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:28
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brzydkii 2013-12-22, 21:43 2
Bez sensu te badania. W Danii czy Holandii mogą pić więcej od nas, ale:

Polak wypija na miesiąc powiedzmy 2-3 litrów wódki 40%

Holender znając życie wypije 4-5 litrów, ale np wina.
Zgłoś
g................k 2013-12-23, 11:02
ciekawe czy liczą w tym wyroby własne
Zgłoś
s................j 2013-12-23, 11:07
@hgh, kurwa, tępaku, tam nie jest napisane że 4% ludzi na dyskotekach, w klubach pije alkohol, tylko, że 4% OGÓŁU wgl chodzi do tego klubu i jak już tam jest, to kurwa pije -.-
Zgłoś
limon 2013-12-23, 11:07 2
Wschód - spożycie na poziomie średniej -,-"
Bo wódkę to my pijemy ale z Białorusi
Zgłoś
b................t 2013-12-23, 11:09 1
i.sadistic.pl/pics/f9ae80b2dfe4.png
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2013-12-23, 11:10
Piwa wg danych z 2012r. Pijemy 96 litrów. (albo 94, nie pamiętam )
Zgłoś
o................n 2013-12-23, 11:21
Wolololololol! 16% abstynentów! A ja myślałem, że tylko ja jestem taki unikalny
Zgłoś
w................1 2013-12-23, 11:23 1
22% pije samotnie. Nie wiedziałem, że należę do tak elitarnego klubu.
Zgłoś
Zimny_browar 2013-12-23, 11:27
Wziął ktoś pod uwagę ilość spożywanego alkoholu w hektolitrach? Czy tylko liczono ile było przypadków znalezienia się kropli alkoholu w mordzie?
Zgłoś
b................h 2013-12-23, 11:36 6
Brzydkii napisał/a:

Bez sensu te badania. W Danii czy Holandii mogą pić więcej od nas, ale:

Polak wypija na miesiąc powiedzmy 2-3 litrów wódki 40%

Holender znając życie wypije 4-5 litrów, ale np wina.

Swoją drogą...moim zdaniem takie podejscie jest o wiele "normalniejsze".

np we Francji,Hiszpanii,Włoszech większość cały dzień i wieczór POPIJA głównie wino,nawet dzieciaki do obiadu dostają kapkę,stąd też o wiele większa w tych krajach granica spożycia do jazdy samochodem,oni są po prostu cały dzień na delikatnym rauszu ale co ciekawe alkoholizm w takich krajach jest bardzo rzadki.Ogólnie tam bardzo rzadko się upijają.

A u nas? wszyscy czekają do weekendu aby się napierdolić nieraz do porzygu...sorry to jest normalne?

Osobiście wolę jak taki standardowy Włoch coś tam DELIKATNIE (warto podkreślać bo dla większości Polaków/Brytoli/Ruskich picie/napicie się = upierdolenie sie albo napierdalanie szklankami) sączyć co jakiś czas niż czekać do piątku i ujebać się w sztok.

Apropo tego tradycyjnego upierdalania się co weekend u nas,w UK czy na wschodzie,kurwa co to za rozrywka? to jest tak zajebiste żeby co piątek napierdolić się jak wór i robić z siebie pajaca a przy okazji wyłapywać wpierdol? Trzeba przyznać że jednak to zjawisko w najgorszej formie jest w Wielkiej Brytanii,ci to tam zazwyczaj nie mają jakichkolwiek hamulców jeżeli już zaczną chlać.
Zgłoś
emerce 2013-12-23, 11:42
imieniny ani, ani moje, ani Twoje - idealna okazja do wypicia.
pozdrawiam, zdrówko!
Zgłoś
kwasq 2013-12-23, 12:26
Jak to możliwe że tyle osób samotnie pije ? Kurwa co to za czasy gdzie człowiek ma problem ze znalezieniem towarzysza do picia...
Zgłoś
M................N 2013-12-23, 12:28
@up
odpierdol się naszego Narodowego pijactwa
Zgłoś
e................o 2013-12-23, 13:48
Proszę mi wytłumaczyć jedną rzecz,
mamy informację dotyczącą miejsca spożywania alkoholu przez Polaków
24%+12%+8%+5%+4%=53%
To gdzie pozostała część spożywa alkohol?

i mamy informację dotyczącą okazji spożywania alkoholu
15%+10%+6%+5%+4%=40%
A z jakiej okazji pozostała część pije?
Zgłoś
ZiZU 2013-12-23, 13:50
Gdzie Polacy zazwyczaj spożywają alkohol:
24 + 12 + 8 + 5 + 4 = 53. A gdzie następne 47%? Taki sam błąd z następnym przykładem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem