📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakieś pizdy jeżdżą na rowerkach dla dzieci, kwintesencja zajebistości. Szacunek.
Wszystko spoko tylko ze jest duzo fajniejszych filmikow z trajkami a tu to jakies poczatki.
toż to w 0:14 Kurdwanów jest
@up właśnie też się kapnąłem że znajoma okolica
wyrywasz krzesełko na stadionie, pół składaka, kilka spawów i gotowe
jak by tam moje auto stało to bym tylko czekał aż któryś przypierdoli i byłby materiał na hard
pankany napisał/a:
wyrywasz krzesełko na stadionie
Rozjebałabym ci morde, kretynie...
co za, kurwa, naród
terkrol1 napisał/a:
Rozjebałabym ci morde, kretynie...
hahahaha, to mnie rozbawiłaś teraz. Przydałby Ci się profilaktyczny strzał w mordę na ogarnięcie
W pewien ciepły, wiosenny wieczór przegladam sobie sadola a tu nagle dwoch nierozkarnietych typkow z mojego os.. co sie kurwa dzieje??
Napisze ktoś co to za nuta ???
Znalazłem tylko to soundcloud.com/buzy-haze/bitches-get-naked-on-the
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów