ostry balet
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i tak toto jest lepsze niz na wpol pijana "kapela" grajaca "best of disco polo"
nie wiem czy zauważyliście ale to juz chyba jest po weselu... ktoś poprosił aby dj zagrał cos technicznego na koniec.
Ogólnie kurwa nie znosze wesel. Juz wole pogrzeby, sa bardziej prawdziwe
Ogólnie kurwa nie znosze wesel. Juz wole pogrzeby, sa bardziej prawdziwe
Panna młoda Ciśnie smsa do dj jaka nute ma puscić
medowski napisał/a:
dla mnie wesele to Prawdziwa Orkiestra Amen !
Prawdziwa orkiestra górnicza - 120 Chłopa
podobno graja za darmo, wystarczy dać dobrze zjeść i wypić.
Tuci Tuci haha
W gwoli ścisłości, kawałek ma już pare lat, Panna młoda prosiła żeby go puścić bo to przy tym kawałku poznała się ze swoim mężem.
Nie dziękujcie
Nie dziękujcie
Za Westbama zawsze piwko!
Widac, że to szwaby.
najlepsze niemieckie techno lato 90, aż kwasik w oku się kręci
Pracowałem swego czasu przy obsłudze wesel i nie raz widziałem takie hece ale w poprawiny i często bawią się tak wszyscy goście choć wszyscy mają już w czubie starsi i młodzi ale tu widzimy Pannę młodą w sukni więc to chyba nie są poprawiny
a tam pierdolicie dobrze się bawią, już niejedno wesele widziałam, na którym pod koniec grana jest muzyka typowa dla młodych i ich przyjaciół. i wszyscy zadowoleni
no i prze kozacka Agharta !
no i prze kozacka Agharta !
Od 6 lat prowadzę imprezy jak DJ/Wodzirej i z własnego doświadczenia wiem, że takie przypadki zdarzają się często. Jako dj`e nie jesteśmy ograniczni repertuarem (w przeciwieństwie do zespołów), co owocuje takimi kwiatkami. Sam często mam takie życzenia, żeby ostatnią godzinę zagrać w starym stylu a`la Love Spirit. Pamiętać trzeba, że nawet kochając granie, robi się to również dla kasy, a to oznacza "Klient Nasz Pan".
Nie mi oceniać czy było to "po zamknięciu", czy jeszcze w trakcie wesela, najważniejsze, że goście się dobrze bawili. Amen.
Pozdrawiam sadolowych detektywów.
Nie mi oceniać czy było to "po zamknięciu", czy jeszcze w trakcie wesela, najważniejsze, że goście się dobrze bawili. Amen.
Pozdrawiam sadolowych detektywów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów