📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Nie ma to jak wrzucać w internet własną matkę chłostaną mieczem świetlnym. Gratuluje poczucia humoru.
chuj_WIELKI_dwa_bąbelki napisał/a:
idź pan w chuj z wardęgą i jego pedalskim warkoczykiem na brodzie!
Taki z Ciebie człowiek skurwiel, że ja pierdole, jak się nie podoba to mam na to wyjebane, a pedalski warkoczyk to ma co najwyżej Twoja matka na jajach...
To tak jakby powiedziała "skurwysynu"... masakra...
Ten 'gość' ma tyle kasy z YT że matka pewnie jeszcze od niego pożycza
Do mnie kiedys matka powiedziala "Ty skurwysynie" moze chciala mi cos przekazac.
Kurwa, codziennie tutaj ktoś pisze, że Polacy zazdrosne kurwy etc. i przytacza milion przykładów. A wystarczy spojrzeć na ten temat... No kurwa, chłopak zaczął zarabiać na YT i chuj, zazdrościsz bo nie zapierdala w nudnej korporacji, jak ty? Tak samo, za każdym razem wszyscy srają o dystansie, a tutaj znów jakoś go nie widać. To jest, kurwa, absurd!
Piwo, bo film głupi, ale śmiszny!
Piwo, bo film głupi, ale śmiszny!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów