Dodam jeszcze, że rzecz dzieje się w Polsce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dodam jeszcze, że rzecz dzieje się w Polsce
ja pier*ole co za po*eby
Liczyłem na coś w tym stylu
O żesz.... co to jest, co tu się dzieje
jamnick napisał/a:
O żesz.... co to jest, co tu się dzieje
Była taka piosenka "chrześcijanin tańczy".
Oni robią bardziej rozbudowaną wersje.
To jest jakiś Kaszubski obrzęd ..ch*j ich tam wie jak się zwał
katolom juz calkowicie odjebalo!!! w polsce nie mozna wyrzucic okruszka chleba do smieci ale "przenajswietsza figura" mozna telepac jak grucha!!! toz to łobraz przedstawiajacy tzn "matke boske" tak sie matke boske traktuje w katłolickiem kraju?! no czas umierac powstal nowy bozek katolicki "matka boska pogujaca" buuhahahaha...
Prozac ale telepać gruchą też nie wolno
'':O'' - wyraz moje facjaty przez cały film. Wytlumaczy mi ktoś o co tam chodzi, ni w chuj ni w ząb nie kumam...
AND I TAKE TO WITNESS ALL THE GODS, ALL THE GODDESSES...
I WILL PRESCRIBE REGIMENS FOR THE GOOD OF MY PATIENTS ACCORDING TO MY ABILITY AND MY JUDGMENT AND NEVER DO HARM TO ANYONE...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów