📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to ten lekarz z z pontonu, pewnie sam go utopil, przygotowal gadzety do "ratowania". Jednak debil nie wie ze wciskajac mu wode tą pomką w pluca jeszcze glebiej zabije go na 100% albo i wiedzial, ale pewnie 50% bialych szmat nie wiedziala i poskakala by po takim czarnym ratowniku
hujman robił wielką gównoburzę o kitki, a teraz sam chujowiznę wrzuca-szczyt hipokryzji
Dlaczego mam takie dziwne wrażenie, że ten typ utopił go przed chwilą w tym kiblu??
Promek napisał/a:
Dobrze ze nie zrobil usta usta boby jeszcze kota czyms zarazil
Kociej mordy by dostał
Zymft20 napisał/a:
Jebać koty maczetami
Psy jebac siekierami koty maczetami a jeze oblewac benzyna i palic. Twoja matke przejechac autem moja zrzucic z wiaduktu a siebie wysadź granatem... rozwinalem twojs wizje swiata. Nie lecz sie. Zutylizuj.
jebany czarnuch kota w kiblu utopił a później wielce pan przepychaczem do kibla go wskrzesza. Mam takie życzenie, oby każdy czarnuch, co do jednego, wyparował z tego świata.
ktoś jeszcze liczył na to, że typ napompuje mu brzuch jak balonik i ten balonik sobie pęknie rozbryzgując wszędzie konfetti z juchy?
Jeszcze trochę i Polskie Ratownictwo Medyczne to opatentuje.
pompkę od złej strony kotu podpiął i dlatego się nie udało.
Zenonn napisał/a:
Mega profesjonalizm. Ja zanim znalazłbym pompkę do materaca i przepychacz do kibla to ten kot by się rozłożył.
A na przyszłość- mniej powietrza, a więcej uciśnięć. I przy ucisnieciach pacjent musi leżeć na plecach. A serce zawsze jest za mostkiem, a nie w brzuchu.
Czasem podchodzi do gardła. To tak ze strachu. "Serce podeszło mi do gardła"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów