📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
A w Polsce dalej spokojnie. podatki w górę rachunki w górę ale spokojnie, damy radę.
Lepiej by było, żeby tam same pokrzywy rosły niż się takie hultajstwo dalej lęgło.
Szalony MAZ
Michał lubi jądra gnieść
a wcześniej zrobił bym ognisko na pace i wrzucił butle po gazie wypełnioną w 30% wodą, jak by pierdolnęło to lepiej niż bomba.
a wcześniej zrobił bym ognisko na pace i wrzucił butle po gazie wypełnioną w 30% wodą, jak by pierdolnęło to lepiej niż bomba.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów