Jedna dziewczyna zginęła, druga w stanie krytycznym. Primorie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Jedna dziewczyna zginęła, druga w stanie krytycznym. Primorie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
8xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx3-----_ napisał/a:
To krazy miały takie hamulce. Ogólnie topka maszyn w ciężki teren ale hamulce to były pod tym względem padaka, a najważniejsze to nie bawić się w czasie jazdy pneumatyką zawieszenia bo hamulce znikały 😂
a tego co wiem, nasze wojskowe stary przez jakis czas tez, by mogly ruszyc na juz. A reczny byl na wale mechanicznie.
Koleś debil nic nie zrobił. Czemu nie skręcał tylko prosto w dzieciaki. Debil to debil
Nieźle ułomy z tych dzieci zamiast się zatrzymać to hura i do przodu a może zdążę lol
ten jebany chuj widział z daleka, że stoi samochód to zamiast odrobinę zwolnić to tylko "bladz" potrafił powiedzieć
U nas uczą "wal w osobówkę".... Tutaj by pomogło.
Jak kury u mnie na wsi, zawsze biegna w strone domu jak jedzie auto - zawsze pod kola - ja sie juz tego nauczylem i zawsze je prxzepuszczam. Ale ludzie? Podobno mamy wieksze mozgi... Ydioci...
Już w grach NPC uciekają bardziej realistycznie
Janko napisał/a:
Jak to kurwa u ruskich Kamaz bez hamulców
Hamulce miał, ale zapomniał. A tak na poważnie, jak masz przeładowanego Kamaza jakieś 30 ton, to żadne hamulce nie pomogą.
Jak przepuszcza to się nie włazi bo pułapkę zastawia. Najbezpieczniej jest przechodzić wtedy gdy widać tył pojazdu który już sobie pojechał a nie jego przód.
Tą madkę co tak dzieci przeprowadza na krzesło elektryczne.
przede wszystkim to wina dziecioków bo przechodzily nie na pasach , odszkodowanie dla Kamazowca !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów