Tak to jest jak panda za mocno napierdoli się eukaliptusem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mam wyjebane na pandy ;] niech wpierdalaja co chca, niech robia co chca.... WYJEBANE. Pozdrawiam
Kurwa, nie wiem czy to wina systemu edukacji w szkołach, czy chęć zabłyśnięcia wiedzą tutaj, ale ludzie, powiedzcie mi - co to za różnica czym żywi się panda a czym koala? Zapewniam Was, że jeśli nie chcecie pracować jako obsługa w zoo (no chyba że macie takie ambicje) albo brać udział w teleturnieju typu 1 z 10 (którego czuję że bardzo mało osób stąd go ogląda, bo i tak nie wiedzą o co chodzi) to jest to wiedza zbędna.
Jeśli ta wiedza przydałaby się Wam w rozmowie z kumplami na browarze lub chociażby laską, to naprawdę musielibyście chyba pracować w zoo jeśli nie macie innych tematów.
Co do filmiku - panda po prostu była na coś chora (może faktycznie problemy z błędnikiem, ale na pewno nie spowodowane substancją o wzorze sumarycznym C2H5OH - już lepiej to zapamiętajcie bo może być na testach gimnazjalnych + rada dla gimnazjalistów - cyferki w tym wzorze zapisuje się w dolnym indeksie. ).
A, i zapewniam że na żadnej maturze, nigdy nie padło i nie padnie pytanie dotyczące tematu filmu. Może gdzieś na świecie, na jakimś kierunku studiów wymagana jest taka wiedza, ale, jak to mówi mój profesor od matematyki: "Nie warto zaśmiecać sobie głowy informacjami które są nieprzydatne". Uważam że ma rację.
Pozdrawiam wszystkich "NIE-PSEUDO-NAUKOWCÓW", że sobie takiego neologizmu użyję.
Jeśli ta wiedza przydałaby się Wam w rozmowie z kumplami na browarze lub chociażby laską, to naprawdę musielibyście chyba pracować w zoo jeśli nie macie innych tematów.
Co do filmiku - panda po prostu była na coś chora (może faktycznie problemy z błędnikiem, ale na pewno nie spowodowane substancją o wzorze sumarycznym C2H5OH - już lepiej to zapamiętajcie bo może być na testach gimnazjalnych + rada dla gimnazjalistów - cyferki w tym wzorze zapisuje się w dolnym indeksie. ).
A, i zapewniam że na żadnej maturze, nigdy nie padło i nie padnie pytanie dotyczące tematu filmu. Może gdzieś na świecie, na jakimś kierunku studiów wymagana jest taka wiedza, ale, jak to mówi mój profesor od matematyki: "Nie warto zaśmiecać sobie głowy informacjami które są nieprzydatne". Uważam że ma rację.
Pozdrawiam wszystkich "NIE-PSEUDO-NAUKOWCÓW", że sobie takiego neologizmu użyję.
Te Pandy to tak samo pierdolnięte jak Ci wszyscy Azjaci.
@Nadir1 w takim razie Tobie wystarczy tylko znajomość środków do czyszczenia talerzy i garnków, wzór sumaryczny wody., granica temperatury wody, w której się nie poparzysz, oraz angielski w stopniu retarded. Powodzenia na zmywaku...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów