Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nigersi jeszcze o tym nie wiedzą, ale robia piekną robte w tej chwili na całym świecie! poziom awersji do tego gatunku był do tej pory na stałym , dość neutralnym poziomie. Teraz krzywa pikuje, że niedługo to i w Ghanie nie będą się czuć jak u siebie
Dokładnie. O to w tym wszytkim chodzi. Czrne tempaki nie rozumieją że robią źle tylko sobie.
Skończy się, tak że policjanci złożą masowe rezygnacje ze służby i burmistrze oraz gubernatorzy zostaną sami z dziadostwem na które przyzwolili. Ucierpią na tym zwykli obywatele a winą obarczy się Trumpa.
Nie. Wtedy Trump będzie miał usankcjonowane wprowadzenie armii i sytuacja wróci do normy lub cały ten cyrk rozkręci się na maksa. Osobiście jestem za eskalacją. Byłyby igrzyska jakich nawet starożytni Rzymianie nie widzieli.
Podejrzewam, że władza chce aby lepiej pokazali się z "dobrej" strony.
Zgadzam sie w stu procentach
nigersi jeszcze o tym nie wiedzą, ale robia piekną robte w tej chwili na całym świecie! poziom awersji do tego gatunku był do tej pory na stałym , dość neutralnym poziomie. Teraz krzywa pikuje, że niedługo to i w Ghanie nie będą się czuć jak u siebie
Oby tak było kolego. Jebać te Skurwiałe Malpiszony. Na pola bawełny to ścierwo wysłać i chłosta co godzinę od białego prawilnego czlowieka
Jebać te białe kurwy przepraszające czarne ścierwo za życie. Na pole bawełny razem z czarnuchami jebanymi
o cholera.. współczesny Jezus
Jemu płaco na godzinę, a nie na akord, poza tym rzeczywiście wygląda to jak ostatni dzień w pracy. Jego spojrzenie mówi, " Amoże by to wszystko rzucić i wyjechac w Bieszczady? "
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów