📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i widzicie mimo że bieda to w koszulach chodzą a u nas w buractwo w dresach lata :/
motor w tym silniku wkręca się jak szatan:)
Murzyny Autostrady na Euro budują ;p każda ręka teraz się przyda ;p
Nic dziwnego, że araby są tak zacofane skoro mają łopaty na lewo założone ( w czym tu logika?) poza tym jak capek zapierał, to żaden jebany arabski lewus nie wpadł na to, żeby popchać z tyłu przyczepę. huje
Gdyby bylo coś w tym ciapatym rozumku to typ by wiedział że należało wrzucić "wolniejszy" bieg i bez komplikacji by wyjechał.
@swieca
W takich krajach dociążenie ludźmi wychodzi taniej niż kowadłem Spytam odważnie w imieniu tych 90% - co to jest "es" ?
W takich krajach dociążenie ludźmi wychodzi taniej niż kowadłem Spytam odważnie w imieniu tych 90% - co to jest "es" ?
Czy ktoś może w takim razie uświadomić 90% społeczeństwa co to jest "es".
Cytat:
@swieca Jestem w stanie się założyć, że 90% osób tutaj nie wie co to es. Piwko dla Ciebie.
a 90 % dało ci piwo, żeby nie wyjść na niewiedzących
Proszę bardzo.
Polski, jednocylindrowy, "pancerny" silnik stacjonarny. Mógł pracować zgodnie z ruchem wskazówek zegara jak i odwrotnie, miał wiele konstrukcyjnych odmian i wariacji na jego temat. Do dzisiaj szczególnie w rejonach południowej polski i na podlasiu znaleźć można wiele "wynalazków" opartych na tym silniku. Sprawdźcie na alledrogo.
Polski, jednocylindrowy, "pancerny" silnik stacjonarny. Mógł pracować zgodnie z ruchem wskazówek zegara jak i odwrotnie, miał wiele konstrukcyjnych odmian i wariacji na jego temat. Do dzisiaj szczególnie w rejonach południowej polski i na podlasiu znaleźć można wiele "wynalazków" opartych na tym silniku. Sprawdźcie na alledrogo.
Ja pamiętam jak u nas był ES. Z 15 lat temu, oczywiście bez tłumnika. Jedyną wadą był pas klinowy który lubiał sie urwać(połączenie tej szajby co sie kręci i skrzyni biegów). No i silnik mało agresywny i słaby moment, no i spalanie tez nie za małe w stosunku do mocy - wydaje mi sie ze były 2 wersje. 18 Konne i 25. Ale nie jestem pewien.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów