📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
spoko zajawka na niedzielne popoludnie z rodzina ogladanie najebanych ludzi. musze to wprowadzic u siebie
Zamiast iść i podnieść delikwenta to stoją jak te durnie i się śmieją. Gdyby rozwalił łeb i umarł to ciekawe czy śmialiby się równie głośno gdyby postawiono ich przed sądem za nieudzielenie PP
Wieje a oni z niego grzeją
Trochę go poniosło...
miota nim jak szatan
Heh, patrzę na ten filmik i się zastanawiam czy mnie ktoś tak nie nagrał...
Aż mi się przypomniało z tymi polskimi dziwkami, które podpisują ''kontrakt'', że filmy akcji z nimi nie będą puszczane na terenie Polski. Hahaha może wytwórnia to im tylko na papierku zagwarantować, w rzeczywistości wystarczy, że jakiś Hans wrzuci na Rapida i już pozamiatane
Aż mi się przypomniało z tymi polskimi dziwkami, które podpisują ''kontrakt'', że filmy akcji z nimi nie będą puszczane na terenie Polski. Hahaha może wytwórnia to im tylko na papierku zagwarantować, w rzeczywistości wystarczy, że jakiś Hans wrzuci na Rapida i już pozamiatane
xgregor napisał/a:
Oprócz czytania poezji, wieczornych spacerów i biegania na boso po łące, tak.Chyba tam u was na wsi jedyna rozrywka? co?
RutQ napisał/a:
W każdym razie, nie "rozwalił łba" i nie umarł. Waćpan wstał i poszedł dalej. Zaplecze medyczne było w gotowości.Zamiast iść i podnieść delikwenta to stoją jak te durnie i się śmieją. Gdyby rozwalił łeb i umarł to ciekawe czy śmialiby się równie głośno gdyby postawiono ich przed sądem za nieudzielenie PP
nie będę się śmiał .. sam tak wczoraj wracałem po juwenaliach :/
Śmiech dziewicy.No nie ma chuja we wsi
Zauważyłem że nie śmieszne jest to dla osób którzy lubią pić do "zgona" albo staczać się jak szmaty
Pozdrawiam. Mnie akurat rozbawiło jak można się upodlić
Pozdrawiam. Mnie akurat rozbawiło jak można się upodlić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów