18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Cinnamon Challege
kaiel • 2012-02-02, 20:32
po co łyżeczką ,całą łopatą lepiej

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
Infanymous 2012-02-02, 22:47
ale ma oczojebne zęby...
Zgłoś
Curtis 2012-02-02, 22:48 20
woda w kranie a ta z jakiegoś kanistra przypierdala
Zgłoś
l................r 2012-02-02, 22:50
co za zwierze
Zgłoś
Jedras992 2012-02-02, 22:51
Widziałem inne filmiki tej baby, nienawidze jej...
Zgłoś
mariozet 2012-02-02, 22:52
Zawsze zastanawiam się po uja wrzucają takie filmiki z nie udaną próbą bicia poziomu depresji IQ.
Chcą uznania, pocieszenia, poklepania po plecach. Tego ode mnie nie dostaną. Pewne jest to, że oglądając taki filmik nabijam jej kasiorę do kieszeni.
Zgłoś
CrazyEdek 2012-02-02, 23:04
Mogła by wpierdolić łyżkę gówna bo coś za blado wygląda.

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
Pleso93 2012-02-02, 23:05
Typowa murzyna - gruba, pewna siebie, najmądrzejsza i najpiękniejsza na świecie + traktuje zdanie jak jeden wyraz. Dlaczego to nie wyginie?;/
Zgłoś
piwko6 2012-02-02, 23:07
Co za głupia pizda. Nabrała tylko do mordy i nawet nie próbowała połknąć. Byle by był efekt lepszy jak wypluwa. Ja pierdole to jest takie udawane. Kurwa jak można być takim popierdolonym, powiedzcie mi. Dwie minuty zachowywała się jakby ją ktoś tłukł metalową rurką po głowie. Normalnie zajebał bym, poniża wartość wyższości człowieka nad zwierzęciem. Głupia szmata
Zgłoś
idzior 2012-02-02, 23:15
Co ona z tą warą zrobiła ?
Zgłoś
pomaranczowy4 2012-02-02, 23:29
aż mi bombki pospadały. bo jeszcze choinka nie rozebrana. głupi scierwojad
Zgłoś
Noxford 2012-02-02, 23:53
Hahaha tylko gruba murzynka mogła wdupić chochle cynamonu.

SPLITTERKOR REKORDS DZIWKO!!!
Free Tekno man.
Zgłoś
mongolski_nudysta 2012-02-02, 23:56
śmieszna małpa
Zgłoś
Massdeath 2012-02-03, 1:22
Hah Ku Klux Klan teraz zamiast do nich strzelać będzie im finansował cynamon sami się wykończą

W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
Zgłoś
.................. 2012-02-03, 2:32 1
Zgłoś
Giacore 2012-02-03, 10:32
Aż dziwne, że jej perułka nie spadła
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów