📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
ale ma oczojebne zęby...
co za zwierze
Zawsze zastanawiam się po uja wrzucają takie filmiki z nie udaną próbą bicia poziomu depresji IQ.
Chcą uznania, pocieszenia, poklepania po plecach. Tego ode mnie nie dostaną. Pewne jest to, że oglądając taki filmik nabijam jej kasiorę do kieszeni.
Chcą uznania, pocieszenia, poklepania po plecach. Tego ode mnie nie dostaną. Pewne jest to, że oglądając taki filmik nabijam jej kasiorę do kieszeni.
Mogła by wpierdolić łyżkę gówna bo coś za blado wygląda.
Co za głupia pizda. Nabrała tylko do mordy i nawet nie próbowała połknąć. Byle by był efekt lepszy jak wypluwa. Ja pierdole to jest takie udawane. Kurwa jak można być takim popierdolonym, powiedzcie mi. Dwie minuty zachowywała się jakby ją ktoś tłukł metalową rurką po głowie. Normalnie zajebał bym, poniża wartość wyższości człowieka nad zwierzęciem. Głupia szmata
aż mi bombki pospadały. bo jeszcze choinka nie rozebrana. głupi scierwojad
Hahaha tylko gruba murzynka mogła wdupić chochle cynamonu.
Free Tekno man.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów