18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
"Kolumna rządowa poruszała się ulicą Powstańców Śląskich w Oświęcimiu. Pojazd wiozący premier Szydło jechał jako drugi. Ze wstępnych informacji wynika, że wypadek spowodował kierowca cinquecento(lub seicento), który wymusił pierwszeństwo i wyjechał z drogi podporządkowanej wprost w samochód premier. Limuzyna Szydło zjechała z szosy" i jebła jak Hanka w kartony.

Zgłoś
~Velture 2017-02-15, 19:57
BrianGriffin napisał/a:

Jak dojdzie do 200k to kupuje seja i ćwicze lewoskręty.

Jak dojdzie do 500tyś to samemu wpłacę temu pajacowi tysiaka bo powoli wydaje mi się, że to ja jestem zacofany i będę chciał się poczuć fajny i nowoczesny.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
pepinio71 2017-02-15, 21:13
huehuehuehuehuehue napisał/a:

I tak fiskus sobie z tego duży procent podatku podliczy

nie naliczy! wystarczy że "imiennie" da kase nie w całości!!
i fiskus może na pukiel skoczyć
Zgłoś
kampton 2017-02-15, 22:00
Ja pierdolę już 100tyś przekroczyło . Chłop będzie mógł kupić zapas sejów do końca życia .
Zgłoś
S................e 2017-02-15, 22:18 1
Siberian_Meat_Grinder napisał/a:

@niezwyciężony

Nie znam oczywiście procedur bezpieczeństwa, ale zastanawiam się, czy może ten odstęp (na filmie udostępnionym przez Ciebie) jest zrobiony umyślnie celem "wyczyszczenia" drogi przez trzonem kolumny? Być może BOR chciał zrobić podobnie tamtego wieczoru, ale nie mając do dyspozycji wolnego trzeciego radiowozu wykorzystali do tego ich pojazd? Co nie zmienia faktu, że wszystkie pojazdy powinny mieć włączone światła pojazdu uprzywilejowanego ... szczególnie, gdyby chcieli wykonać taki manewr.

Co do błędu przy samej obstawie najważniejszej limuzyny - oczywiście masz rację. Tutaj na filmie pokazano prawidłowo jak powinno się ją pilotować.

Wreszcie dotarło...
Zgłoś
altus140 2017-02-15, 22:24
Cytat:

Ludzie są jednak stadem bezmyślnych baranów.
Jak robione są zbiórki na eksperymentalne leczenie dzieciaków z rakiem mózgu których nie da się wyleczyć tradycyjnymi metodami to czereśniaki nawet grosza nie dadzą a jak jakiś pajac brał udział w wypadku i media zrobiły z tego gównoburzę to od razu 60 kafli poleciało 'na nowego sejaka'.

Poziom zj***nia umysłowego przekroczył kolejne wyżyny sp***olenia.

Przyznaj się ile przelałeś na "Eksperymentalne leczenie raka mózgu"?
Zgłoś
Macias17 2017-02-15, 23:02
Nie rozumiem o co ta kłótnia. Tu Link idealnie widać że limuzyna Szydło miała wyłączoną sygnalizację świetlną więc był to pojazd nieuprzywilejowany a do tego odległość między pojazdami była zbyt duża . Wina BORu koniec i kropka.
Zgłoś
zonk 2017-02-15, 23:12 2
niezwyciężony napisał/a:

Nagranie z monitoringu na którym widać że samochód szydło nie miał włączonej sygnalizacji a samochód prowadzący znajdował się w niewłaściwej odległości od VIPa,

EDIT: gdyby nie ta odległość przelecieli by przez to skrzyżowanie w jednym momencie jako kolumna i nie było by problemu. Taka jest właśnie dobra zmiana, problemy z budżetem winne Peło, BOR dał dupy, winny typ z seicento, macierewicz się rozjebał, nie jego wina bo został uderzony od tyłu przez auta stojące na czerwonym, Dudeł pierdolnął pirueta, wina peło bo opona była stara. I tak ze wszystkim, banda jebanych nieudaczników

Przy okazji nagrania widać też że to nie było 50 czy 60 km/h tylko dużo więcej. No ale zjeby pisowe dalej klapki na oczach i wierzą we wszystko co beatka pierdnie.
Zgłoś
sumka 2017-02-15, 23:56 1
Najśmieszniejsze w całe sprawie że wszystkie PiSuary broniące niekompetencji BOR gdyby byli na miejscu chłopaka skręcającego w lewo tak samo zajebaliby w tych warunkach i zapewne wtedy to już nie była by ich wina tylko BORu. Kwestia zrozumienia że odpuszczenie PiSuarom sprawy gdy swoją niekompetencją próbują zrujnować życie komuś jest także problemem wszystkich obywateli bo jak to przejdzie płazem to dzisiaj on jutro ktoś z was. Ten chłopak mógł zginąć i miał ultra farta a wyobraźcie sobie że to wasz syn i od PiSuarów usłyszeli byście że sam był sobie winny.
Zgłoś
~Velture 2017-02-16, 11:37
120tyś...

Nie wierzę w to jacy ludzie są głupi w naszym kraju.

Żeby te kurwy równie ochoczo pomagały małym dzieciom jak debilowi z sejaka.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
nowynick 2017-02-16, 12:06 4

No bo w sumie byle frajer może sobie tak przypierdolić w samochód ochraniany kolumną BORu, to po chuj ten BOR?
Zgłoś
sumka 2017-02-16, 12:36 1
Velture napisał/a:

120tyś...Żeby te kurwy równie ochoczo pomagały małym dzieciom jak debilowi z sejaka.

Weź zazdrosny Pisuar zajmij się kurwa swoimi pieniędzmi a nie będziesz innym mówił na co mają dawać swoją kasę. A tak swoją drogą pochwal się ile wpłaciłeś na te małe dzieci, gdzie i kiedy byłeś wolontariuszem i pomagałeś co zrobiłeś dla nich poza pierdoleniem na forach w internecie.
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2017-02-16, 15:02
Sabajone napisał/a:

Wreszcie dotarło...

ja pierdole ... jak zobaczyłem film udostępniony przez @niezwyciężonego od razu to uznałem - nie neguję faktu, że BOR popełnił błąd. Za to co ciebie dotrzeć nie może fakt, że kierowca Seicento również nie pozostaje bez winy i powinien spodziewać się, że po aucie otwierającym kolumnę może jechać kolejny pojazd. Chuj z odstępem - mogło być nawet pół kilometra - miał czekać i tyle. Zdał prawo jazdy więc reguły gry powinien znać i ich przestrzegać.
Zgłoś
S................e 2017-02-16, 15:53 1
Siberian_Meat_Grinder napisał/a:

ja pierdole ... jak zobaczyłem film udostępniony przez @niezwyciężonego od razu to uznałem - nie neguję faktu, że BOR popełnił błąd. Za to co ciebie dotrzeć nie może fakt, że kierowca Seicento również nie pozostaje bez winy i powinien spodziewać się, że po aucie otwierającym kolumnę może jechać kolejny pojazd. Chuj z odstępem - mogło być nawet pół kilometra - miał czekać i tyle. Zdał prawo jazdy więc reguły gry powinien znać i ich przestrzegać.

Nie no kurwa jednak dalej nie dotarło. Wiesz, jak jedzie kombajn to ma przed sobą takie autko z takim jebitnym "PILOT" na dachu i świeci światełkami i każdy wie że za chwile będzie jechał kombajn który też mryga takimi żółtymi światełkami, jak jedzie sklad ponad gabarytowy jest tak samo a tu mamy jednego cymbała z BOR, noc oraz mgłe oraz NIEJASNE A NAWET JEGO BRAK przesłanie że to jest jakaś tam kurwa kolumna! Jak pisałem wcześniej to mógł być samochód drogówki nawet bo NIC nie wskazywało na to że to kolumna! KUMASZ?! W radiu i telewizji się ogłaszali że o 22:15 po ulicy wsiowej będzie przejeżdżała kolumna BOR do kurwy nędzy?! Skoro jednego przepuścił to miał łeb na karku że tych ze światełkami się przepuszcza wiec jasnym jest że reszty kurwa mać nie widział! Poza tym skoro są złe warunki atmosferyczne i nie ma potrzeby zapierdalać na złamanie karku i tym samym narażać postronnych na niebezpieczeństwo to powinni jechać jak ludzie! Niech sobie błyskają tym chujostwem a nie kurwa wyprzedzanie we mgle na skrzyżowaniu, podwójna ciągła, olewka na wszystko bo "ja kurwa z BOR jestem"! Gdyby jechali jak ludzie i ten pierwszy by wjechał na zderzak temu z SC ten na pewno by zjechał na pobocze i cała kolumna by sobie spokojnie przejechała. Sami są sobie winni więc skończ już pierdolić!
Zgłoś
zonk 2017-02-16, 16:05 3
Velture napisał/a:

120tyś...

Nie wierzę w to jacy ludzie są głupi w naszym kraju.

Żeby te kurwy równie ochoczo pomagały małym dzieciom jak debilowi z sejaka.

Na przekór takim cymbałom jak ty, też dołożyłem się chłopakowi. Niech mu na zdrowie wyjdzie.
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2017-02-16, 17:40
Sabajone napisał/a:

NIEJASNE A NAWET JEGO BRAK przesłanie że to jest jakaś tam kurwa kolumna

niejasny to masz umysł, zwróć prawo jazdy do wydziału komunikacji - jeżeli takowe posiadasz. Przesłanki są bardzo jasne.

Sabajone napisał/a:

bo NIC nie wskazywało na to że to kolumna!

nawet TVN (na którego opinii się bezgranicznie wzorujesz) stwierdził, że pierwszy pojazd kolumny, który został przepuszczony przez czerwonego piździka miał włączone czerwone i niebieskie światła pojazdu uprzywilejowanego. To już świadczy o tym, że jest to pojazd rozpoczynający kolumnę. Poważnie nie ogarniasz takich rzeczy? Związki przyczynowo skutkowe? Jesteś albo niedorozwinięty, albo umyślnie ignorujesz ten niewygodny dla siebie fakt.

Dobra - jak dziecku z downem - co oznacza, że właśnie minął cię pierwszy pojazd z włączonymi czerwonymi i niebieskimi światełkami pojazdu uprzywilejowanego, stosowanymi wspólnie TYLKO w wypadku zamykania lub otwierania kolumny pojazdów?

a) że właśnie zaczęła mijać cię kolumna pojazdów
b) że przejechał sobie pojazd drogówki dla jaj radośnie migając wszystkim co ma
c) że to przejechał samochód widmo, którego tak na prawdę tam nie ma
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów