📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
grudzin7 napisał/a:
Koty same z siebie nie atakują, gościu musiał go solidnie podkurwić
Niekoniecznie. Logika kotów, podobnie jak u kobiet bywa skomplikowana
Przepis na mus z kota:
Kota należy zakopać w ziemi przed nadejściem zimowych mrozów.
Z ziemi powinien wystawać jedynie ogon (cały musi być ponad ziemią).
Wczesną wiosną odłamujemy ten ogon, wbijamy w to miejsce długą słomkę i zaciągamy się przepysznym musem z kota.
Voila!
Kota należy zakopać w ziemi przed nadejściem zimowych mrozów.
Z ziemi powinien wystawać jedynie ogon (cały musi być ponad ziemią).
Wczesną wiosną odłamujemy ten ogon, wbijamy w to miejsce długą słomkę i zaciągamy się przepysznym musem z kota.
Voila!
sothis napisał/a:
Nooo, jakie dorodne samce alfa się ujawniły.
Hart ducha, odwaga, waleczność. Nie ma to tamto, nawet kota by potrafili ustawić.
Panowie, nie mam pytań, szacun.
Mordę zamknij. Nikt Cię o zdanie nie pytał.
Jebani w dupę kociarze
Chyba długo nie jadły?
Ten kot chyba arabski, bo za pierwszym podejściem zrobił sobie arabskie gogle
Silentlog napisał/a:
Dzień później miałbym nowy dywanik w łazience
Z własnej cipy
Klasyka, pizdeczki zawsze utożsamiają się z innymi pizdeczkami. Z góry zakładasz, że kot by ci napierdolił sęków
szczymon napisał/a:
ale bym go skopał ) , teraz to czuje wewnętrzne niezaspokojenie:'(
Ale to kot jest agresorem.
satariel napisał/a:
Jak nie masz pytań, to ściśnij zwieracze zwane u ciebie przekornie ustami i nie sraj tyle.
Takiego zjeba jak ty to by te koty pewnie zeżarły
Czy z kota można zrobić smalec? Ma ktoś przepis?
Moja koleżanka ma dwa koty - są jak te z tego nagrania, nawet przejść obok nich się nie da. To jest "bezstresowe wychowanie" zwierząt.
Ktoś kiedyś wymyślił, że "kot ma swoje ścieżki, nie wolno kota karać jak nabroi".
W piździe mam takie pseudo zasady. Sama mam dwa koty w domu, jeden trafił do mnie dziki, drapiący, warczący itd. To jest mój dom i żaden sierściuch nie będzie mi się w nim rządził. Nieraz oba dostały wpieprz, kopa czy przymusową kąpiel za w ogóle pomyślenie, że mogą się zachować agresywnie do mnie czy do kogokolwiek innego, aż się nauczyły, że nie ma co zaczynać. Są potulne jak baranki i normalnie przychodzą na kolana po głaskanie, witają się jak wracamy z pracy, przytulają się i bawią bez wyciągania pazurów...
No ale jest różnica między wzięciem sobie zwierzaka po to, żeby go mieć a się nim nie zajmować a tym, że jednak go wychowasz.
Ktoś kiedyś wymyślił, że "kot ma swoje ścieżki, nie wolno kota karać jak nabroi".
W piździe mam takie pseudo zasady. Sama mam dwa koty w domu, jeden trafił do mnie dziki, drapiący, warczący itd. To jest mój dom i żaden sierściuch nie będzie mi się w nim rządził. Nieraz oba dostały wpieprz, kopa czy przymusową kąpiel za w ogóle pomyślenie, że mogą się zachować agresywnie do mnie czy do kogokolwiek innego, aż się nauczyły, że nie ma co zaczynać. Są potulne jak baranki i normalnie przychodzą na kolana po głaskanie, witają się jak wracamy z pracy, przytulają się i bawią bez wyciągania pazurów...
No ale jest różnica między wzięciem sobie zwierzaka po to, żeby go mieć a się nim nie zajmować a tym, że jednak go wychowasz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów