Coś dla fanów kopanej. Niemiecka "tiki-taka" przy akompaniamencie Benny'ego Hilla.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
filmik dobry, chociaż liczyłem, że ostatecznie w tej kopaninie Manchester zabierze piłkę i strzeli soczystego gola.
i jeszcze na koniec ta symulka, katalońska szkoła pełną gębą
widać rękę głardjoli... psuje taką świetną maszynę jaką był bayern.
Identyczna muzyka powinna być puszczona jutro podczas meczu naszej "reprezentacji". Stylowo.
tiki-taka to styl gry z pierwszej piłki, a to co tu widzę to jakaś marna gówniana nieudolna próba skopiowania tego
G**no a nie piłka, Guardiola przyszedł do Bayernu i to samo z nimi zrobił co z Barceloną... Nudna ta gra jak "Śmierć w Wenecji" a do bramki sie podchodzą pół godziny... :/ A idź do h**a...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów