Lekarze próbowali usunąć nocnego motyla przy użyciu wody, ale bezskutecznie. Dopiero zastosowanie narzędzia chirurgicznego przyniosło efekty. Co ciekawe, kiedy wyciągnięto owada, ten wciąż żył.
Lekarze próbowali usunąć nocnego motyla przy użyciu wody, ale bezskutecznie. Dopiero zastosowanie narzędzia chirurgicznego przyniosło efekty. Co ciekawe, kiedy wyciągnięto owada, ten wciąż żył.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Doświadczyłem tego na własnej skórze,siedząć sobie kiedyś wieczorem na ganku poczułem nagle że coś wpadło mi do ucha.Włożyłem palec i nic nie wyczułem.Nagle to coś zaczęło mi brnąć w głąb ucha i trzepotać skrzydełkami.Uczucie jest nie do opisania,czujecie jak wibruje wam mózg.Dosłownie trzęsie jak wibracja w telefonie.Nie czujecie tego w uchu tylko w środku głowy.Pierwsze co to pomyślałem,utopie dziada.Złapałem za czajnik i lałem wodę do ucha.Dość ze nie pomogło to jeszcze zaczęło chyba pływać bo poczułem jak przebiera tymi swoimi skrzydełkami jak śrubą z łodzi motorowej.Myslałem że oszaleje.Nie pozostało mi nic innego jak jechać na pogotowie.Wsiadłem w samochód i dalej do szpitala.Za...... przez las jak Hołek na odcinku specjalnym.Na pogotowiu Pan doktor zerknął do ucha po czym stwierdził że ......nic nie widzi,a mnie wibracja w uchu się zablokowała na stałe.Musiałem się położyć i nalali mi jakiegoś specyfiku do ucha.Po chwili lekarz stwierdził że coś ma ale to chyba....kawałek owada.Czarne myśli w głowie że będą wyciągać teraz po kawałku ale nagle lekarz oznajmił że jest cały.Było to takie ok centymetrowej długości zielone,małe k.... jakie spotykamy latem latające dookoła źródeł światła.
t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQW_Om7xqowOg3WiLnOEtxslhs8-2mSF2AgRW...
Masz spację: " ", bo chyba ci się klawiatura jebie.
i się nie pomyliłem
ale to musi być pierdolona ulga, tak jakby się wysrać po tygodniu
Dokładnie, aż se poszłem uszy umyc
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów