Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wiesz że ta lista w sporej części została wymyślona, facet tak nie nienawidzi Ukraińców że zbrodnie z kronik kryminalnych nawet z przed kilkudziesięciu lat przypisywał im.
Żeby nie było kilkanaście pozycji jest jak najbardziej prawdziwych, potwierdzona w wielu relacjach. Pokazują jak najbardziej zezwierzęcenie banderowców, tylko po co wymyślać bzdury, które pomagają tym którzy starają sie wybielić morderców.
co do filmu niszczone groby należą do żołnierzy armii brytyjskiej, polski cmentarz też zniszczone ale już bez udziału kamer.
Dla równowagi przypominam, ze podobnie traktowane są cmentarze w Polsce. Powszechnie dewastowane są cmentarze żołnierzy Armii Czerwonej i wojenne z I wojny Światowej, ale również stare cmentarze ewangelickie, żydowskie, prawosławne - słowem te należące do społeczności, które kiedyś mieszkały na danym terenie, a wskutek zmiany granic, zawirowań wojennych i przesiedleń już tam nie mieszkają.
Podaj jakiś dowód (np. link do artykułu) na to, że w Polsce niszczone są w sposób zorganizowany i z rozmysłem cmentarze mniejszości etnicznych, religijnych i wojenne. Oczywiście pod uwagę nie bierzemy nielegalnych pomników sławiących banderowców i pomników AC.
Podaj jakiś dowód (np. link do artykułu) na to, że w Polsce niszczone są w sposób zorganizowany i z rozmysłem cmentarze mniejszości etnicznych, religijnych i wojenne. Oczywiście pod uwagę nie bierzemy nielegalnych pomników sławiących banderowców i pomników AC.
ten pasożyt loaloa jest trollem i Ci nie odpowie
Jak byłem młody to też zdarzało mi się rozwalić jakiś nagrobek a wcale nie jestem jebanym muzułmaninem.
masz rację nie jesteś , jeśli rozwalałeś nagrobki to jesteś po dwakroć gorszym chujemj, bo oni robią to co robią bo tak im zostało wpojone i tak wymaga ich religia i inne takie tam za któe ścigają tutejszych użytkowników. Ciebie wychowano w naszej kulturze więc niszcząc cudze mienie, tym bardziej profanując miejsca pochówku jeseteś niżej niż zwierze. Po prostu buc i debil. Mam nadzieje że karma Cię ukarała a jak nie to pewnie ukarze. Już w sumie chodzą słuchy że twoja dziewczyna cię zdradza z czarnym ciapakiem.
Bo Armia Czerwona to owszem, nie była święta
W Armii Czeronej najgorsi byli właśnie ukraińcy i gruzini.
O i teraz poproszę tych od zachowań rasistowskich, proszę bardzo, macie nagrane nietolerancyjne zachowanie w stosunku do innej religii. Jesteśmy dyskryminowani jako chrześcijanie i czuję się obrażony złym nastawieniem muzułmanów.
No co ty, nie potrafisz uszanować cudzej odmienności i obcej kultury?! Ty zamknięty umysłowo zacofany ciemnogrodzianinie. Muzułmanów podrzynających gardła, mordujących dzieci, gwałcących i zniewalających kobiety to ja jeszcze jakoś przeżyję, ale no żeby ci księża chcieli by krzyż w sejmie wisiał to przesada...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów