📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sythriel napisał/a:
5. Jaki sens miałoby informowanie porwanego kolesia do którego celujesz z broni, żeby wydobyć informację o tym, ze musisz zabezpieczyć broń, żeby nie odstrzelić mu łba?
Kurwa mać, gościu, jak nie oglądałeś filmu i nie wiesz o chuj chodzi w scenie to nie komentuj bo wyjdziesz na debila. A tutaj błaźnisz się podwójnie bo to PULP kurwa FICTION! Publiczne okazywanie że się nie oglądało Pulp Fiction jest porównywalne z przyznaniem się do sikania na siedząco!
Bambo prośba - na jutubie jest wrzucony cały PF w zajebistej wersji z lektorem, zadanie na dzisiejszy wieczór - oglądnij.
@Sythriel @McMenel
fan Tarantino opowie wam małą bajeczkę: Marvin, kurwa, był po ich stronie! Była to wtyczka Marsellus'a Wallace'a u Brett'a (koleś z którym współpracował, a ten chciał go oszukać). Strzał w głowę Marvina był zwykłym wypadkiem po akcji w mieszkaniu. God dammit...
fan Tarantino opowie wam małą bajeczkę: Marvin, kurwa, był po ich stronie! Była to wtyczka Marsellus'a Wallace'a u Brett'a (koleś z którym współpracował, a ten chciał go oszukać). Strzał w głowę Marvina był zwykłym wypadkiem po akcji w mieszkaniu. God dammit...
to sa kurwa filmy!!!!
jakby zrobili jak na obrazkach to by nie bylo jebanego filmu!!!
na cos co trwa 10 minut raczej nikt do kina nie pojdzie!!!
jakby zrobili jak na obrazkach to by nie bylo jebanego filmu!!!
na cos co trwa 10 minut raczej nikt do kina nie pojdzie!!!
Joemonster tylko przetłumaczył. Pomysł jest z reddita albo z collegehumor...
@contracts i chuj z tego skąd to jest, ja nie wchodzie np na żadne pierdolone kwejki i joe, tam też sie znajdą jakieś ciekawostki i fajnie, że ktoś to wylawia z tego gówna.
Chcecie sie klocic o tym ze "co by bylo gdyby" jak i tak kazdy wie najlepiej, co wy nie macie dziewczyn ...
zreszta kogo ja oszukuje?
zreszta kogo ja oszukuje?
Przecież Gandalfa gra Żyd, pewnie miał w tym jakiś interes, że wlekli się przez te wszystkie krainy.
@thewhitestar. oglądałem PF, jak każdy szanujący się człowiek i to bez lektora . a moja wypowiedź tyczyła się nie występującego w filmie "czekaj zabezpieczę gnata bo Jules wiezie nas po wybojach"
Informowanie kogoś kogo chcesz zastraszyć celując w niego bronią o fakcie, że musisz ją zabezpieczyć po to, żeby przypadkiem go nie postrzelić jest BEZ SENSU.
Samo PF też nie ma większego sensu ale o to chodziło i przez to jest genialne. Wracając autor co by było gdyby zrobił coś bez sensu.
Naucz się czytać ze zrozumieniem
@Bongman. Orły pokonały bestie gdyż po zniszczeniu pierścienia armie mordoru wraz z bestiami się rozpierzchły itd.
Informowanie kogoś kogo chcesz zastraszyć celując w niego bronią o fakcie, że musisz ją zabezpieczyć po to, żeby przypadkiem go nie postrzelić jest BEZ SENSU.
Samo PF też nie ma większego sensu ale o to chodziło i przez to jest genialne. Wracając autor co by było gdyby zrobił coś bez sensu.
Naucz się czytać ze zrozumieniem
@Bongman. Orły pokonały bestie gdyż po zniszczeniu pierścienia armie mordoru wraz z bestiami się rozpierzchły itd.
kurwa przypomina mi ten temat kłutnie ze sprzedawców 2 odnośnie wladcy pierścieni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów