jakby KFC było zamknięte. Czyli wszystkim znany murzyn odpowiada na pytania.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
To nie twoje zdjęcie tylko Hendrixa ; )
i owszem Will też spoko
i owszem Will też spoko
chuj mnie jego dystans skoro jest to nudne jak flaki z olejem. Jebać go, nie ma piwka.
Nie mylcie posiadania dystansu do siebie, z robieniem z siebie idioty...
Biorąc pod uwagę, że KSI ma po prostu dystans do siebie, to w sumie wszystko gra
Sprzedał się. Dla sławy. Biedny Pan - takiego Murzyna Stracić w ShowBiznesie
Bez Sensu
Ale bywa Zabawnie
Na chuj tu ksi'aja wrzucacie... Na koncu mowi ze zamiast kfc poszedl by do Nando's taka knajpa w uk...
xarkons napisał/a:
Na chuj tu ksi'aja wrzucacie... Na koncu mowi ze zamiast kfc poszedl by do Nando's taka knajpa w uk...
I tak nikt prawie nie wie, że gościu jest z UK a nie USA. Dla większości murzyn mieszka w USA i nigdzie wincyj.
PierreDole napisał/a:
Nie mylcie posiadania dystansu do siebie, z robieniem z siebie idioty...
No już nie sraj tak barszczem
Patol napisał/a:
chuj ze murzyn, wazne ze ma dystans do siebie, piwko
No nie wierze, na pewno to jest sadistic?
Zrzucił ajfona, połowa gimnazjalistów w Polsce zeszła na zawał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów