wiem co ja bym zrobił napewno, ale wstydze sie napisac
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Podpierdoliłbym te ładne pończoszki i dał mojej dziewczynie w prezencie.
Za każdym razem gdyby je ubierała zdychałbym ze śmiechu.
ps.: Kochanie... Na serio bym to zrobił. :*
Za każdym razem gdyby je ubierała zdychałbym ze śmiechu.
ps.: Kochanie... Na serio bym to zrobił. :*
-keyshia- napisał/a:
heloł?! myślisz że tylko faceci zainteresowali się gołą kobietą leżącą na liściech?
jakaś dyskryminacja zapanowała ostatnio.
no to co byś Ty zrobiła??
Ja bym ją zabrała na czarną mszę.
Serio. Nie dziewica (tak przypuszczam ^^'') Ale się może przydać.
Serio. Nie dziewica (tak przypuszczam ^^'') Ale się może przydać.
myśle że napisanie <tu byłem > podpis i obserwacją jej zachowania gdy się ocknie byłoby najcenniejsze
ujebała bym jej łep, rozcieła brzuch wyjebała zawartośc brzucha na liście zrobiła fotki i dała na harda i dstała bym za to piwa
I dożywocie.
Ja bym sprawdizł cyz żyje i
A. Jeżeli nie wewałbym kolege nekrofila i dał foty do harda
B. jeżeli by żyła zabrałbym ją do domu ocucił dał ubranko i odwiózł do domku potem bym wysłął jej zawyżony rachuneczek za ubranka i paliwo ;]
A. Jeżeli nie wewałbym kolege nekrofila i dał foty do harda
B. jeżeli by żyła zabrałbym ją do domu ocucił dał ubranko i odwiózł do domku potem bym wysłął jej zawyżony rachuneczek za ubranka i paliwo ;]
Esne napisał/a:
ujebała bym jej łep, rozcieła brzuch wyjebała zawartośc brzucha na liście
dala bys rade rozciąć brzuch odciąć łeb przekroić na pół wyciągnąć wnętrzności??
dziaduuu napisał/a:
nie doceniasz mnie
dala bys rade rozciąć brzuch odciąć łeb przekroić na pół wyciągnąć wnętrzności??
Esne napisał/a:
nie doceniasz mnie
samemu to troche trudno dlugo ci to zajmie .zmęczysz sie jesli chcesz to zrobic profesjonalnie
eh... jaki profesjonalizm, to ma być na harda, krwawo i z pomysłem
airkot napisał/a:
Saia- gratuluje oryginalnego pomysłu
jaki tam oryginalny pomysł , co drugi polak tak na prawdę o tym myśli tylko się wstydzi powiedzieć , tamta druga połowa myśli o podpierdoleniu skarpet.
ja bym Ją podpierdolił całą ^^ ze skarpetkami i z/lub bez dziewictwa...zależy czy najpierw odbyłaby się rozmowa czy podpierdolenie do domciu...a potem worek na łeb i do lodówki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów