Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciężko jest utrzymać motywację, z resztą, mi się rzygać chce na widok takiego pierdolenia, wielu moich znajomych wciąż zaśmieca tablicę na Facebook'u cytatami, demotywatorami i innymi pierdołami, wszystkie traktują o jednym - twoich marzeniach, twoim sensie życia, tym co chcesz osiągnąć, tym jaki jesteś, a jaki mógłbyś być (wg. nich o wiele zajebistszy). Natomiast wg. mnie wielu ludzi one wpędzają w stan przed-depresyjny, bo nachodzi ich refleksja, że nie żyją dość dobrze, a to rodzi kompleksy. Tak więc, zamiast motywować, wpędza to często ludzi w jeszcze głębszy dół.
Właśnie, najlepsze, że to najczęściej dot. jedynie aktywności fizycznej, tak jakby to był jakiś wyznacznik fajności i każdy miał tak wyglądać, nie żyjemy, kurwa, w Starożytnej Grecji. Każdy człowiek jest istotą wolną i może wyglądać oraz egzystować tak jak mu się to podoba - oczywiście jeśli nie wywołuje tym fizycznej szkody drugiemu człowiekowi. Te filmik prędzej są robione dla kasy, bo wielu szaraczków z nadwagą obejrzy i tym samym przyczyni się do większego zysku autora.
Żeby zaraz ktoś mnie nie nazwał zakompleksionym knurem - wrzucam swoją fotę :
Obrazek
Człowieku masz jakiś problem z dupskiem. Jakieś dwa ogromne bąble ci na nim wyjebało.
Następnym razem jak ktoś ci powie, żebyś nie pchał dupy do gniazda szerszeni, to tego nie rób.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów