Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A skąd wiesz że nie pracuje?
To sie nazywa projekcja. Pewnie sami siedza na garnku starych.
Jako 34 letni kawaler, możesz powiedzieć jedno, „jestem nieudacznikiem mieszkającym z rodzicami i nie porucham w tym odcinku.
No to teraz mnie tak pocisnął że zaraz polecę zrobić jakiejś kobicie z 4 bachory i wezmę kredyt 500 tyś na 30 lat na chałupę.
Kredyt mam, mniejszy i na krócej , może i w bloku. Ale chuj stać mnie
Jako 34 letni kawaler, możesz powiedzieć jedno, „jestem nieudacznikiem mieszkającym z rodzicami i nie porucham w tym odcinku.
Znalazł się kurwa rofesor od seksuologii . nie srej metom bo sie udławisz dzbanie.
Jako 34 letni kawaler, mogę powiedzieć jedno : Ruchałbym.
Lepiej brzmi stwierdzenie "moja żona się jeszcze nie urodziła"
Napisał że jest kawalerem, a nie prawiczkiem. To, że nie widzisz różnicy, kiepsko świadczy o Tobie.
Można być kawalerem i ruchać wszystko co na drzewo nie da rady się wdrapać
hahaha. Ty serio uważasz, ze miarą "udaczności", jest baba i najlepiej stadko bachorów, na których potrzeby trzeba zapieprzać od świtu do zmierzchu, marnując swoje życie zamiast realizować swoje pasje? Biedny, zindoktrynowany głupcze.
No to teraz mnie tak pocisnął że zaraz polecę zrobić jakiejś kobicie z 4 bachory i wezmę kredyt 500 tyś na 30 lat na chałupę.
Kredyt mam, mniejszy i na krócej , może i w bloku. Ale chuj stać mnie
haha w moim mieście za 500k to co najwyżej kupisz ok. 40mkw w bloku Ciesz się, że nie musisz dużo płacić. Natomiast pensje pewnie też u Was mniejsze są ;(
A co do mieszkania z rodzicami, kiedyś tak było, że się mieszkało z rodzicami na małym metrażu. I szczerze lepiej, żeby młody chłop pomieszkał sobie z rodzicami i pożył, niż bał się ryzykować z pętlą na szyi.
hahaha. Ty serio uważasz, ze miarą "udaczności", jest baba i najlepiej stadko bachorów, na których potrzeby trzeba zapieprzać od świtu do zmierzchu, marnując swoje życie zamiast realizować swoje pasje? Biedny, zindoktrynowany głupcze.
Ocho, ktoś ma chandrę bo mu matka kanapek nie zrobiła Tak ‚baba’ i ‚stadko bachorów’ w dodatku spory dom, dobra fura i duże aktywa są wyznacznikiem udaczności i dojrzałości.
A czy ktoś zwrócił uwagę że raz ma protezę na lewej nodze a raz na prawej
A dlaczego ona w 1:00, jak pokazuje zakładanie nogi to nie ma lewej, a w 3:10 nie ma prawej?
Bo pewnie nagrywa różnymi kamerami i w jednej ma ustawione lustrzane odbicie
haha w moim mieście za 500k to co najwyżej kupisz ok. 40mkw w bloku Ciesz się, że nie musisz dużo płacić. Natomiast pensje pewnie też u Was mniejsze są ;(
Chłopie u mnie (Piotrków Trybunalski) nie w centrum ale na obrzeżach to za 500 koła byś sobie domek ładny wybudował, mam na myśli od zera czyli ziemia+ fundamenty + domek. Może nie była by to willa Obajtka czy jak mu tam, ale zawsze. Mniejsza pensja może tak ale w pracy soboty czy niedziele na nadgodziny i jakoś daje się radę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów