Może ktoś z okolic Katowic sadyści na jakieś piwko by znalazł czas
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A tam Olsztyn...
Niech Olsztyn zawita na Śląsk. A co do tematu, to w ten weekend jade do Krk, ale następny mam wolny i chętnie się na piwo wybiorę. Co Hanyski na to?
Niech Olsztyn zawita na Śląsk. A co do tematu, to w ten weekend jade do Krk, ale następny mam wolny i chętnie się na piwo wybiorę. Co Hanyski na to?
Śmiem twierdzić, że jednak Ślązacy nie lubią zlotów...
Zaprosiłbym nad morze do swinoujscia ale nie dosc ze po sezonie, juz prawie wszystko dechami zabite to pogoda z dupy
Catriona napisał/a:
to się dziąłcha mylisz
Od maja próbuje Was z domu wyciągnąć i cisza na morzu... Więc?
A może Gliwice?
nas? Ja nie otrzymałem żadnej propozycji
Catriona napisał/a:
Przecież Rasta był na zlocie
Catriona napisał/a:
Od maja próbuje Was z domu wyciągnąć i cisza na morzu... Więc?
Cycków nie pokazałaś, więc nie masz na co liczyć
możemy się w mega clubie ustawić na jakiś piątek, 4 grudnia będzie chada i pih
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów