Cytat:
Co ty masz do Trójki, jedynego polskiego radia, które jeszcze trzyma jakiś poziom i gra ciekawą muzykę? Tak cię dupa boli przez ten piknik, smutasie wszechpolski?
Jego boli dupa wszystko, co nie jest dostatecznie prześmierdnięte jego wersją patriotyzmu. Aż strach pomyśleć co by się działo, gdyby takie indywidua kiedyś doszły do władzy.
Cytat:
Jak na razie jedyne słuszne patriotyczne symbole, które pojawiły się niedawno na tym portalu znajdują się tutaj:
Moim zdaniem te straszydła bardziej pasują jako ilustracje do jakiejś powieści fantasy.
Cytat:
Za sierpa i młota chuj Ci w dupę.
Wzruszyłeś mnie szacunkiem okazanym mojej skromnej osobie, ten zaimek "Ci" pisany z wielkiej litery, aż łezkę musiałem ukradkiem otrzeć.
Cytat:
Trójka zeszła na psy, puszczają tylko jakieś hipsterskie bandy, na dodatek kumają się z 'Gazetą Wybiórczą'.
Wieczorami lecą audycje tematyczne. Sprowadzanie wszystkiego do "hipsterskich band" to daleko idące uproszczenie. Weźmy chociażby niejakiego red. Wilczura i jego strefę rock 'n rolla bez Angola. Takich perełek ze świecą szukać na innych stacjach.
Był czas, kiedy z trójki wywalili najlepszych dziennikarzy, bo ci nie chcieli robić prawicowej nagonki. To był okres kumania się z najgorszym sortem kanalii spod znaku efemerydów z przymiotnikiem "polska" w nazwie. Na szczęście to już było i mam nadzieję nigdy nie wróci.