📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Na miejscu lekarzy odciąłbym jedną głowę i zostawił na części zapasowe ( a którą to niech sobie monetą rzucą).
TB303 napisał/a:
Wiesz jak to mówią - cierpienie uszlachetnia
Tak powiedziała matka Teresa (ja wolę ją określać ta stara kurwa) umierając w luksusowej klinice pod opieką najlepszych lekarzy dających jej najlepsze na świecie leki przeciwbólowe.
można być sadystą, zadawać komuś ból fizyczny, ale naigrywanie się i podśmiechujki z nieszczęścia dziecka - świadczy o braku człowieczeństwa, niedojrzałości emocjonalnej i chuj wie o czym jeszcze. Jesteście niżej w mojej klasyfikacji niż te brudasy przypływające do europy na pontonach. Nie rozmnażajcie się, nie powielajcie swoich genów. W ogóle zniknijcie..
można być sadystą, zadawać komuś ból fizyczny, ale naigrywanie się i podśmiechujki z nieszczęścia dziecka - świadczy o braku człowieczeństwa, niedojrzałości emocjonalnej i chuj wie o czym jeszcze. Jesteście niżej w mojej klasyfikacji niż te brudasy przypływające do europy na pontonach. Nie rozmnażajcie się, nie powielajcie swoich genów. W ogóle zniknijcie..
Weź ty skocz z okna na głowę, co?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów