materiał trochę przydługawy (blisko 4 minuty) ale jak ktoś lubi takie akcje to nie będzie wydziwiał...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
materiał trochę przydługawy (blisko 4 minuty) ale jak ktoś lubi takie akcje to nie będzie wydziwiał...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Eknen napisał/a:
nie pierdol , bo słowo kitajec pochodzi od słowa Kataj , a jest to średniowieczna nazwa Chin i pochodzi od nazwy plemienia z północy Chin - Kitanów, Na filmie nie masz Chińczyków tylko jakiś Filipińczyków czy Indonezyjczyków.
jakichś*
jezu jak ja uwielbiam jak kobiety się z czymś pierdolą... Jakby parkowała przygotowuje sie 10 minut, na skręca na zawraca, do przodu, do tyłu... Ja jebie aż sie od samego oglądania na nią wkurwiłem, że sie tak z tym jebie.
Ja pierdole, się kurwa baba zabrała. Pierdoli się, a na koniec i tak nic nie wyciągnęła.
Pozdrawiam kolegę z góry, też się wkurwiłem od samego patrzenia.
Pozdrawiam kolegę z góry, też się wkurwiłem od samego patrzenia.
Tak się kończy nurkowanie w brudnej wodzie z otwartymi oczami
petru23 napisał/a:
Kitajec w mowie potocznej wywodzi się z języka rosyjskiego, gdzie o ile zapewne wiesz mieliśmy troszkę przygód z nimi łącznie z zaborami i rusyfikacją. Do tego lata przed 89r.
jesteś zjebany, z premedytacją pominęłam wyjaśnianie pochodzenie zrusyfikowanego słowa i przeszłam do źródła pochodzenia wyrażenia , a słowo pochodzi od Marco Polo, który spopularyzował to słowo a przejął je Persów .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów