Normalność:
Ciemnota, zacofanie, ciemnogród, zabobony:
Nowoczesny patriotyzm:
Faszyzm:
...Tja, bo nowoczesne państwo to geje, aborcja i muslimy -_- A ja głupi myślałem, że to takie państwo w którym wszyscy są równi i jest wysoki poziom życia. Osobiście wolę mieszkać nawet w największej gejolandii w której na jednego hetero przypada 20 gejów, ale za to zarobki są godziwe, stać mnie na wakacje w ciepłych krajach, świetny samochód, dom z basenem, zamiast wielce "zacofanego" kraju, w którym wszyscy to są patriotami, rodzina jest na pierwszym miejscu, nie dla gejów... ale zarobki są na tyle niskie, że cała Europa się ze mnie śmieje i nazywa mój kraj meksykiem Europy.
badania prenatalne lub inne przesłanki medyczne wskazują na duże prawdopodobieństwo ciężkiego i nieodwracalnego upośledzenia płodu albo nieuleczalnej choroby zagrażającej jego życiu (do chwili osiągnięcia przez płód zdolności do samodzielnego życia poza organizmem kobiety ciężarnej),
zachodzi uzasadnione podejrzenie, że ciąża powstała w wyniku czynu zabronionego (do 12 tygodni od początku ciąży)." ~Wikipedia.
I o co ta kłótnia? Takie przypadki chyba doskonale rozwiązują kwestię aborcji w Polsce.
Nudny jesteś już z tymi swoimi materiałami. Po co dodawać codziennie to samo? By znowu wywołać dyskusję dokładnie na te same argumenty, co wczoraj? Przecież i ty doskonale sobie zdajesz sprawę, że nie ukazujesz nieprzekłamanego wizerunku obu grup...
Kto myśli jak ty, znów ci da piwo, kto nie, znów zobaczy w tobie manipulanta. Cykl zatoczy koło - i będzie można myśleć co dodać na sadistica jutro.