📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tyle możliwości..
tylko co ze starą zrobic??
tylko co ze starą zrobic??
To wyrywanie zęba to jest jak operacja na sercu? Jak mi wyrywali ząb mądrości, to znieczulenie miejscowe... I nie chodziłem naćpany przez cały dzień...
japie...e co oni jej dali za znieczulenie
miałem rwane kilka zębów ale takiej schizy nie miałem
....chyba ze przy wyrywaniu pozbyła się części mózgu
miałem rwane kilka zębów ale takiej schizy nie miałem
....chyba ze przy wyrywaniu pozbyła się części mózgu
Kapral Poproszek napisał/a:
Ząb mądrości jej wyrwali i już jest totalnie pojebana.
- What is in my mouth ?
- Gauze. Do not touch it.
......
- What is in my mouth ?
- Gauze. Do not touch it.
......
- What is in my mouth ?
- Dentist sperm and Shut the fuck up.
Przez ciebie oglądałem cały kurwa filmik, czekając na moment z "Dentist sperm and Shut the fuck up", który i tak nie nadszedł
@up obejrzyj jeszcze kilka razy. Po kilkunastu próbach powinieneś to usłyszeć.
I razem z ząbkiem pooooszłaaaaa w pizdu cała pozostała inteligencja...
Podoba mi się, gada bez sensu jak inne, ale przynajmniej nie napierdala z prędkością 5 słów na sekundę
myślę, że w takim stanie gdyby matka jej powiedziała, że ma w buzi stado dzikich kutasów to by i tak jej pytania nie uległy zmianie
Mogę Ci towarzyszyć?
Proszę proszę proszę błaaaagam błagam plissss
Miranda napisał/a:
Ząb mądrości... Ja mam jeszcze dwa, więc wszystko przede mną
Mogę Ci towarzyszyć?
Proszę proszę proszę błaaaagam błagam plissss
Szczerze to wykorzystałbym ten stan nieświadomości u takiej dupci w wiadomy sposób
Troskliwa mama. Mówi dontaczet, żeby córeczka nie zrobiła sobie krzywdy ale już jebnąć do neta filmik to nie problem.
Miranda napisał/a:
Ząb mądrości... Ja mam jeszcze dwa, więc wszystko przede mną
Powiedz kiedy, to cię dopadnę
Jeśli chodzi o moje zęby to nie wiem. Dentysta mnie nastraszył i raczej pójdę wtedy, gdy zaczną boleć. Co do kobiety na filmiku, być może miała narkozę albo mega silnego głupiego jasia. Mój dentysta powiedział mi, że jeśli korzeń zęba łączy się z jakimś tam kanałem, którego nazwy nie znam, to może się to skończyć "małą operacją" ale jak będę szła na rwanie to wam napiszę, może jakąś fotkę wrzucę, ku waszej uciesze
Ewentualnie ząb na pamiątkę, dla mojego największego wielbiciela
Ewentualnie ząb na pamiątkę, dla mojego największego wielbiciela
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów