📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
We wcześniejszych odcinkach występowały też koleżanki. Jak widać odmówiły one wystąpienia w tej serii bo jest o 'fejsbuku'. Zapewne same napierdalają tam głupie teksty
takie śmieszne chłopaki, a jednak pedzie i nie da się oglądać
stalin_za_mlodu napisał/a:
takie śmieszne chłopaki, a jednak pedzie i nie da się oglądać
Gwarantuje, że są bardziej hetero niż Ty.
Najlepsze i tak jest chwalenie sę, zgonami osób i wstawianie o takich pochodni [*]. Leci potem masa niby pocieszen. Caly facebook musi wiedziec o tym, ze jest zaloba....
oozyxak0o napisał/a:
pochwalil sie sprzetem,piwa nie postawil
a co to kurwa, jakiś obowiązek postawić piwo? Sprzęt zajebisty, a filmik co najwyżej średni.
kerim85 napisał/a:
Hahaha ale śmieszne :DxDxD !!
Jebne to na fejsa!
Incepcja...
Sam mam konto na facebooku i widzę te wszystkie grzechy, które tutaj wymieniono, niestety lista jest niepełna. Zapraszam na facebooka i moje konto, tam dopiero jest rzeźnia xD
MUodyy napisał/a:
Gwarantuje, że są bardziej hetero niż Ty.
Jako facet, gwarantujesz że ktoś nie jest gejem? Czym? Własnym odbytem?
Jak się ma pojebanych znajomych to tak jest.
ChloroKas napisał/a:
Jako facet, gwarantujesz że ktoś nie jest gejem? Czym? Własnym odbytem?
Jak ktoś pierdoli takie głupoty w internecie to nie trzeba być szerlokiem żeby zrozumieć, że nie wszystko jest nim okej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów