18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
J................o 2012-10-19, 14:21
Ja się pytam skąd te studenciki mają na to kasę, skoro nie pracują ? Otóz prosta odpowiedź; mama da, tatus da !! Wielcy niby inteligenci co to mają odpowiedź na każde pytanie, jacy to oni fajni i dorosli nie są. Fajnie jest żyć na rachunek rodziców i bawić się jak na (h)amerykańskich filmach. Smutne jest tylko to, że gdy ja zacznę studiować będę musiał pracować na własną dupę, więc tego typu życie mnie ominie. Pomijam już osoby, które ledwo co kończą szkołę to idą do pracy, dając się tym samym jebać za marne grosze bo chcą sobie pozwolić na życie, którego nie zapewnia im rodzice; chociażby mieć pieniądze na piwko i wypad z dziewczyną na miasto. I gdzie tu sprawiedliwość ? Taki kretyn bawi się cały czas mając wszystko w pi*dzie i jeszcze jest spostrzegany jako przyszła inteligencja, a tu koleś cieżko charuje myśląc o rachunkach i będzię walony do dupy przez system całe życie, jako zwykły robol; nienawidzę kapitalizmu.
Zgłoś
raper900 2012-10-19, 14:25
Nie wiem czy wiecie, ale nie każdy student ma tak dobrze, że rodzice mu wykładają kaskę na wszystkie zachcianki. Przejdźcie się do dowolnego dziekanatu w okresie przyznawania stypendiów socjalnych. Ludu tyle, że wygląda jakby cały wydział się zjechał.
Zgłoś
amb 2012-10-19, 19:58
@3 up
coz stary, przegrales zycie. moge cie przytulic... butem w ryj, haha
Zgłoś
LilBe 2012-10-19, 20:23
studiuje zaocznie...
Zgłoś
buzok 2012-10-19, 22:35
Jak dla mnie to trochę słabe. Kiedy ja studiowałem używaliśmy zdecydowanie mniej elokwentnych zwrotów np :

- Musze się uczyć na kolosa na pon.
- Pij nie pierdol.

- Muszę iść na zajęcia.
- Pij nie pierdol.

- Musze przedłużyć sesje.
- Pi nie pierdol.

Teraz jak sobie o tym pomyśle to były najgłębsze dyskusje w życiu.
Zgłoś
heniek7791 2012-10-20, 13:28
Pierdolone studenty. Studiują jebaną europeistykę, socjologię, kulturoznawstwo czy inne administracje i zarządzania. Później, jak się uda, kończą swoją Wyższą Szkołę Pierdolenia Głupot w Koziej Dupie i płaczą, że nie ma pracy dla ludzi z ich wykształceniem, a to przecież jest kurwa człowiek z wyższym wykształceniem pan magister kulturoznawstwa i europeistyki.

Jak się jest pierdolonym debilem i marnuje się 5 lat życia ucząc się o obrazach jaskiniowców albo dlaczego Bolszewiki z UE uznali ślimaka za jebaną rybę, to nie ma się czemu dziwić, że nie ma pracy dla nich i niech wypierdalają zmywać gary do UK.

P.S. filmik chujowy
Zgłoś
komarr0 2012-10-20, 19:49
piją "krajową" z biedronki piwko leci
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem