18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Co mu do głowy strzeliło?!
OCB • 2013-10-24, 17:12
W skrócie:
Kot dostał z kuszy, ale na szczęście wszystko jest z nim ok. Akcja ta miała miejsce w Nowej Zelandii. Właścicielka kota znalazła go postrzelonego w krzakach. Maił on strzałę w głowie. Policja szuka kłusowników.

Nie wiem czy się spodoba, ale kota ze strzałą w głowie nie widziałem.

Ochevidets.ru
Zgłoś
Kserx 2013-10-24, 22:54
no to zostało mu jeszcze 8 żyć
Zgłoś
hell.no 2013-10-24, 22:57 1
Bełtem kurwa, jak kusza to dostał bełtem. Tak jestem ekspertem, nie nie ja strzelałem nie było mnie wtedy w NZ.
Zgłoś
muszek25 2013-10-24, 22:58
Na pierwszym zdjęciu wygląda na mocno zdziwionego
Zgłoś
Kubashenko 2013-10-24, 23:00 2
Oby znaleźli szmaciarzy... znam pewien otwór w który mógłbym im wepchnąć tą "szczałkę". Oby zdechli z impotencją
Zgłoś
RmX 2013-10-24, 23:00 1
Sąsiad wkurwiony desperacko kupił kuszę na te kociambry myślał że ubił już jednego a tu taki chuj!
uratowali go
Zgłoś
Jab7kO 2013-10-24, 23:01
Widać, że czarny go postrzelił. Ledwo wyciągnęli mu to z głowy i już kurwa skinhead.
Zgłoś
KMD 2013-10-24, 23:06
Kurwa, chciałem się dojebać, że bełt, a nie strzała, ale poprzednicy już to zrobili ;/ kurwa...
a tak się napaliłem

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
Crewloor 2013-10-24, 23:11 1
Jego kumpel strzelał

Zgłoś
rankiki 2013-10-24, 23:19 11
Zgłoś
marudnik 2013-10-24, 23:32 1
to tylko potwierdza że koty nie mają mózgów, skoro po takiej strzale nic mu sie nie stało o.O
Zgłoś
falloutt 2013-10-24, 23:39 1
Piwko za uratowanego sierściucha!
Zgłoś
BrunerOvned 2013-10-24, 23:45 1
falloutt napisał/a:

Piwko za uratowanego sierściucha!

Opierdoli przeznaczoną dla Ciebie karkówkę albo boczek przy grillowaniu i już nie będziesz taki przyjazny!

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
Loen 2013-10-24, 23:46
Za kota z bełtem w głowie zawsze piwko.
Zgłoś
i................y 2013-10-24, 23:48 1
I to "Is my cat mature?" w tle!
Zgłoś
d................5 2013-10-24, 23:49
Kot teraz pewnie na jakimś porażeniu mózgowym zapierdala.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów