📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ale koleś widać ze się w to lubi bawić..
to jego cięcie pełna profeskaa...
to jego cięcie pełna profeskaa...
Żeby tak lekcje historii wyglądały, a nie kurwa: "W xxxx roku król Y chujwieco zrobił" :/
Dokladnie. Zamek Chojnik w Jeleniej Górze-Sobieszowie. Koles tam pracuje od kiedy pamietam i tak jak kolega wczesniej mowil, zawsze duza ilosc osob jest zainteresowana jego wykładami. Jest to bardzo ciekawe. Prezentuje jak strzelac z łuków, kuszy itp.
Zapraszamy na Chojnik.
Zapraszamy na Chojnik.
teraz niech ten facet jedzie do Iraku i niech uczy dzikich poprawnego ścinania bo jak widzę jak oni się męczą scyzorykiem w imię Allaha to chuj
ja bym jednak wolał ciachać toporem, raz a pewnie
Zwróciliście uwage ile gracji było w tym machnięciu mieczem? Bez watpienia jest potomkiem sredniowiecznego rycerza
Fajne są wypowiedzi takich ludzi ;] Widać, że koleś to jakiś fanatyk ;] Spotykało się takich na wycieczkach w różne miejsca w czasach szkolnych ;] Zawsze wszyscy ich słuchali, zamiast zwiedzać
a czemu ten pan ma na glowie pieluszke !?
aexalven napisał/a:
Tak, a potem byś nawet nie wiedział kiedy się mieczy używało i kto z nich korzystał Dzieci może kiedyś zrozumiecie, że...
Nie oceniaj wszystkich ludzi swoją miarą - nie każdy jest tak tępy jak Ty, żeby po takich wykładach nic nie wynosić.
Cytat:
A z resztą, mam to w dupie, róbta co chceta.
To na ki chuj udzielasz się tutaj? Szczym ryj lepiej...
''Klient siada na krześle...'' Pokochałem ten tekst. Gość fajnie gada. Przypaliłbym z nim z wielką chęcią i posłuchałbym jego opowieści.
Nie palcie !
Nie palcie !
nie no ziomek wymiata, musze tam kiedyś wbić i go posłuchać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów