Tuż przed startem z jednego z bagaży podręcznych zaczął wydobywać się dziwny dźwięk. Obsługa samolotu nakazała pasażerce opuszczenie pokładu wraz z bagażem i ujawnienie hałaśliwej zawartości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Świder do filmików na OF
Lobo24 napisał/a:
3) To znana aktorka filmów niskobudżetowych dla koneserów.
Jak się zwie to dziewczę o urodzie przecudnej i prowadzeniu swobodnym?
Autorem wrzuty jest nijaki Floodzia. Dużą część jego wrzut to gówno z tiktoka. W dodatku podaje się za kobietę, bo w ten sposób dostaje więcej piw.
Niestety, ku zdziwieniu wielu weteranów tego portalu, nastoletnia gawiedź cieszy się na takie filmiki, ponieważ ich mózgi są nieco mniejsze niż u starszych pokoleń. Jest popyt i podaż.
kurde, kiedys w Indiach na lotnisku mnie wołają do mojego bagażu. Jak podszedłem, to panowie-strażnicy byli nieźle rozbawieni. Pokazują mi na ekranie sprzętu do prześwietlania bagażu podłużny przedmiot i stwierdzają, że wibruje. Byli bardzo zawiedzeni, jak wyciągnąłem z kosmetyczki szczoteczkę elektryczną, ze ściagnietą końcówką, bo mi się nie mieściła w całości do kosmetyczki
Lobo24 napisał/a:
1) Prawdziwe jak moje życie towarzyskie.
2) Kaperowane ot przypadkiem.
3) To znana aktorka filmów niskobudżetowych dla koneserów.
Ładna latina jest
19WTJ89 napisał/a:
Facet na prąd jest na ogół dużo inteligentniejszy i dojrzalszy od żywego.Taka laska i bola nie może znaleźć ?
Co ty pierdolisz?! Mój chuj ma więcej punktów IQ od ciebie...
SkoPio1 napisał/a:
Mam lepsze pytanie - co to w ogóle tu robi?
Kobieta ma wibrator czy inną zabawkę erotyczną.
No i?
No i wyobraz sobie faceta wożacego w walizcew na wakacje sztuczna cipe albo jakas dmuchana lalke, zajebiscie co nie? XDDD
żmij napisał/a:
To jaki preferujesz? Pneumatyczny?
on pewnie córze przed snem spalinowy odpala
modified1 napisał/a:
I to taki wielki wstyd? xd
Nie, to żaden wstyd.
Ot, kobieta ma wibrator.
No i?
No i nic.
Tylko koniobijcy są podnieceni.
Cholerne Ladacznice , gdzie się podziały pożądne kobitki ja się pytam?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów