18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Co robi Facet w sieci?
kwiat3k • 2013-03-01, 10:37
źródło: powiedzialem.pl
Jak Ci się nie chcę czytać to idź stąd

Cytat:

Szczerze mówiąc zacząłem przeglądać coraz to więcej blogów, poszukiwałem tych typowo męskich, takich gdzie może znajdę inspirację albo po prostu zainteresuje się tematem. Niestety spotkał mnie jeden wielki zonk.

Facet w sieci nie istnieje! Poszukiwanie portali z nastawieniem na mężczyzn to jak walka z wiatrakami, są z reguły beznadziejne albo nieaktualizowane. Znalazłem jedno w miarę sensowne forum i ze 3 strony. Blogi, na które trafiałem to jedna wielka porażka, blog męski a tu czytam, że Armani będzie hotel otwierał w Londynie albo, że coca-cola ma nową, smacznie wyglądającą puszkę w limitowanej edycji. Serio, to nas Panowie jara, kręci? O tym chcemy czytać? To ja jestem chyba jakiś inny.

Zawsze mi się wydawało, że typowy samiec interesuje się kobietami, tym co się dzieje dookoła niego i jakimiś swoimi pojedynczymi zboczeniami, u mnie jest to m.in. motoryzacja, dla innego może być to nawet taniec ale ogół i zarys powinien być chyba jeden – KOBIETY. Jesteśmy mężczyznami, nie ważne czy mamy stałe partnerki czy nie, żeby popatrzeć na cycki zawsze jest dobra pora, tak samo jak na dobry alkohol. Niestety XXI w. zdaje się być przeklętym, coraz więcej mężczyzn woli przeczytać czy zielony sweterek od chujaniego będzie im pasował do ich nowych niebieściutkich, satynowych spodni z wyprzedaży w najbliższym centrum handlowym. Panowie gdzie zgubiliście samcze rządzę? Gdzie te wszystkie cycki, sport, samochody? Czy naprawdę wolimy czytać o tym, że zbliża się nowa kolekcja wiosna/lato i trzeba będzie kupić trzewiczki? Każdy z nas lubi dobrze wyglądać ale rozejrzyjmy się dookoła czy to nie jest oby przesada? Ubrania unisex, kurwa idziesz ulicą i widzisz dziewuchę w tej samej bluzie i spodniach? Ja w takiej sytuacji bym chyba popełnił harakiri, bez dwóch zdań. Nie wspomnę o gościach z fluidem na pysku bo to jest totalna żenada.

Skoro sytuacja jest w miarę jasna to co w sieci robi normalny facet? Przegląda facebooka, sadistica, kwejki. Lubiący dobrze poruchać przesiaduje też na portalach randkowych i szuka tam swoich nowych przygód, nic złego w tym nie widzę jeśli potrafi to robić a nie śle do kobiet wiadomości typu „ej mała wiesz jak duża jest moja pała?” albo „Jesteś przepiękna, chciałbym Cię poznać, stoi mi na Twój widok”. Żałosne? Faktycznie ale prawdziwe, niestety zauważyłem, że my faceci popadliśmy w jakieś skrajności, jesteśmy metroseksualnymi zniewieściałymi pizdami albo bezmózgimi zombie, myślącymi kutasami jakby tu zaliczyć cipkę a sposób w jaki do tego dążymy jest co najmniej żałosny. Na własnej skórze sprawdziłem, że na portalu społecznościowym da się poderwać interesującą nas kobietę i skleić z tego całkiem miły wieczór. Tylko do cholery róbmy to jak mężczyźni a nie patałachy. Też czasami odnoszę wrażenie, że kobieta nadaje się tylko do łóżka i zmywania (gotować wolę sam) ale traktujmy je dobrze żeby się nieźle wyginały i co najważniejsze tylko dla nas.

Wracając do tematu i podsumowując. Co robi ten facet w sieci? Nudzi się. Ja poza facebookiem nie mam konta na żadnym portalu społecznościowym (fotki nie liczę bo tam tylko trolluje kamerki) i jeśli nie prowadzę z kimś rozmowy to gdzieś tam w tle jest facebook, słucham muzyki i napierdalam w gry. Bo jeśli mam czytać, że w tym sezonie najmodniejsze dla mężczyzn będą obcisłe worki na śmieci w kolorze zachodzącego słońca to rzygam tęczą i leje wrzątkiem. Dobrze, że mam tego bloga to wpadło mi dodatkowe zajęcie.

PS. Wróćmy do korzeni, podziwiajmy kobiece ciała, emocjonujmy się sportem i motoryzacją, nie spierdolmy tego.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
c................7 2013-03-04, 0:27
Czemu laski powiększają sobie cycki jak ta u góry?
Nie kminie tego...
Zgłoś
^50Cent^ 2013-03-04, 0:32
Nie chce mi się czytać, idę stąd...
Zgłoś
A................r 2013-03-04, 1:43
Stary po pierwsze primo to jak masz problemy ze znalezieniem stron traktujących o męskich zainteresowaniach to chyba przez ostatnią modę porzuciłeś żelazko i zrobiłeś sobie operację - stąd taka słaba obsługa przeglądarki.
Drugie primo jeśli według ciebie prawdziwy facet marszczy freda oglądając zdjęcia lasek w pokoju to prawdziwa kobieta opie*dala co najmniej 4 różne kiełbachy co imprezę ?
Trzecie primo jedyne na co może narzekać facet to brak stron/blogów gdzie można spokojnie pośmiać się z pedałów bez ryzyka zminusowania albo nagonki*.

*na sadolu jeszcze najgorzej nie jest,ale to przez brak minusów zapewne
Zgłoś
rusofil 2013-03-04, 3:09
CrashDW napisał/a:

@up to Ty na tej fotce?

Nie. Z tą fotą mam tylko rozmiar stanika wspólny.
Zgłoś
BlackWiz 2013-03-04, 8:13
rusofil napisał/a:

Nie. Z tą fotą mam tylko rozmiar stanika wspólny.

A "zawartość" głowy? Bo wiele Twoich postów za mądrych to nie jest...
Zgłoś
Plecionkarz 2013-03-04, 8:40
Ale bolączkę ma ten debil który napisał ten wywód. Po prostu są strony nastawione na konkretną treść i trzeba poruszać po kilku stronach żeby zaspokoić swoją ciekawość. Idea stworzenia strony z materiałami czysto męskimi jest iście pojebana bo ilu facetów tyle zainteresowań. A twórca takiej strony by skupił się tylko na gołych babach, motoryzacji i piłce nożnej lub czymś jeszcze co w swojej ocenie uzna za męskie. Do tego w nieprofesjonalny sposób. Jak już tak mu zależy to niech sobie kupi czasopismo dla mężczyzn i się zbrędzluje nad nim.
Zgłoś
m................o 2013-03-04, 11:02
Jak sądzę wystarczy tylko jedna strona i co piękne nie musisz znać za dobrze angielskiego:)
whatboyswant.com/
Zgłoś
Arachnidek 2013-03-04, 14:09
Ja prowadze bloga na: redtube.com
Zgłoś
A................5 2013-03-04, 17:09
Co robi Facet w sieci? Przecież to jasne ogląda gołe baby i wali konia..pfff każdy przecież to wie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem