Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na YT jest cały materiał z tej wycieczki. Dziewczynę ktoś chwycił za ramię i ratował po drugiej stronie mostu. Typ też finalnie uciekł. Okazało się że ataki pszczół są w tym miejscu normą bo gniazda wiszą pod mostem. Tubylcy sa przygotowani na to i po obu stronac mostu maja sucha trawę którą natychmiast rozpalają i stają w dymie. A wiadomka że pszczoła w dym nie wlatuje. Finalnie nic im się nie stało. Ktoś tu pisał że spierdalać 500m. Tubylcy powiedzieli że możesz sobie spierdalać ile ci sie podoba. Jak nie staniesz w dymie to cie te pszczoły zapierdolą czy to 50m czy 80 nie ma zaczenia.
O i tego komentarza szukałem
Na YT jest cały materiał z tej wycieczki. Dziewczynę ktoś chwycił za ramię i ratował po drugiej stronie mostu. Typ też finalnie uciekł. Okazało się że ataki pszczół są w tym miejscu normą bo gniazda wiszą pod mostem. Tubylcy sa przygotowani na to i po obu stronac mostu maja sucha trawę którą natychmiast rozpalają i stają w dymie. A wiadomka że pszczoła w dym nie wlatuje. Finalnie nic im się nie stało. Ktoś tu pisał że spierdalać 500m. Tubylcy powiedzieli że możesz sobie spierdalać ile ci sie podoba. Jak nie staniesz w dymie to cie te pszczoły zapierdolą czy to 50m czy 80 nie ma zaczenia.
O i tego komentarza szukałem
Tak, czy owak ta laska spuchnie, albo od użądleń pszczół, albo od spierdalania, bo trasa długa i jest daleko od zabudowań.
PS. Ja jebię, już by było po mnie, mam uczulenie na jad pszczeli i spuchłbym bardziej niż maskotka-oponka Michelin...
Spierdalać potrafię, a i pszczoły tak łatwo nie użądlą spierdalającego. Ile ten most ma długości, co to za tubylcy, oraz co to za agresywna odmiana? Szerszenie jeszcze bym zrozumiał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów