koleś zamiata
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up w tym instrumencie koleś "dmuchając" pompuje worek, który ma pod ręką. Ściskanie tego worka a nie dmuchanie w rurkę powoduje wydobywanie się dźwięku.
A gdyby kogoś interesowało koleś nazywa się "Bad Piper" i zdaje się nagrał kilka kawałków ale chyba najbardziej znany jest ze swojego występu w australijskim "Mam talent":
/watch?v=gHVVmg5nISA
A gdyby kogoś interesowało koleś nazywa się "Bad Piper" i zdaje się nagrał kilka kawałków ale chyba najbardziej znany jest ze swojego występu w australijskim "Mam talent":
/watch?v=gHVVmg5nISA
u nas w PL dostałby Mandat bo przeszkadzało by moherom....
PS: nie widziałem nikogo z miotłą,żeby koleś zamiatał.
PS: nie widziałem nikogo z miotłą,żeby koleś zamiatał.
Kocham dźwięk dudów. Takiego połączenia nie slyszalem nigdy, ale podoba mi się Piwko.
No tak bo AC/DC i dudy coś niespotykanego...
Kurde, to brzmi jak dobry folk w wykonaniu InExtremo
Dla tych, co nie kojarzą InExtremo
Dla tych, co nie kojarzą InExtremo
Co do filmiku, świetnie nakurwia, skrzynia browara dla kolegi... Macie tego więcej może?
A wiesz, że to co pokazałeś w gifie to nie żaden muscle car? Toż to nissan gtr, z kraju kwitnącej wiśni, tzw. importer Ale co tam, się przyjebałem jak zawsze.
Co do filmiku, świetnie nakurwia, skrzynia browara dla kolegi... Macie tego więcej może?
poszuakaj sobie Tanzwut, Umbra et imago i In Extremo tak na początek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów