minetek napisał/a:
za ciasny chyba byłbyś dla mnie
końcówka filmu pokazała twój PSJ
nie brałem nigdy w dupę, zatem się nie wypowiadam, Ty widzę jednak jesteś bardzo rozgadany w tym temacie, ale nie wnikam
co do mojego stylu jazdy: nie będę zjeżdżał na prawy pas po to, by jakiś naganiacz z internetu przypadkiem nie zwrócił mi uwagi, tym bardziej, że zaraz i tak bym na ten pas wrócił, bo za chwilę tam jest przystanek autobusowy i cały ten pas stoi.
PS. Szkoda, że nie mam kamerki z tyłu, bo ciekawe co powiesz na to, że to za mną jeszcze samochód jechał 20 metrów dalej, bo również się gapił. I to samo robił każdy samochód za mną i przede mną, a mimo to korek miał co najwyżej 100 metrów, gdybym ja szybciutko zaczął zapierdalać pod to czerwone światło, to i tak korek dalej miałby 100 metrów. Ale trzeba trochę popisać ochy achy, żeby zebrać wirtualnych piwek
Podsumowując - Twoją opinię na ten temat spuszczam właśnie w toalecie
rzklanu napisał/a:
Ha! wiedziałem, że gówno-burza na Kraków cie ruszy leszczu. Jak każdego Krakusa.
hahahah
Stolyca jest jedna! W A R S Z A W A!
Kraków myje zęby szczotką do butów!
jebie na kilometr, że jesteś typowym trollem, więc nie bardzo wiem z czego się cieszysz, bo wcale mnie nie sprowokowałeś - w Krakowie mi się bardzo podoba, a do Warszawy jadę tylko jak muszę, bo nic tam ciekawego ani oryginalnego nie ma, dobrze natomiast, że znasz swoją wartość i wiesz, gdzie mieszkasz - Twój podpis to pokazuje. Mam jednak pewne przypuszczenia - po prostu jesteś z Radomia i fanatycznie postulujesz za aneksją do stolycowego powiatu
youtube.com/watch?v=Zo0O3FtpD94 - tyle do powiedzenia o Warszawie i takich jest 95% mieszkańców w wieku 10-50 włącznie ze wszystkim biznesmenami chodzącymi po pracy na skłoooszaaa i latte z mlekiem sojowym - różnica taka, że autor filmu (taki sam przesiąknięty warszawswem i de facto spod Krakowa) jest hipokrytą i mówi to w żarcie, a w rzeczywistości taka jest prawda
bardzo lubię gówno-burzę z stolicowiakami uważającymi, że mieszkają w światowej metropolii, więc dawaj dalej